Καθόλου ικανοποιημένος δεν ήταν από την εμφάνιση του Κισσαμικού, στο φιλικό ματς προετοιμασίας με τον Πλατανιά, ο προπονητής του  “δελφινιού” Σπύρος Μπαξεβάνος.

Ο 44χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Η τοποθέτησή του για το παιχνίδι: «Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα. Για εμένα δεν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε. Η εικόνα μας για την εποχή σίγουρα θα έπρεπε να είναι καλύτερη. Σίγουρα παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα Super League, αλλά για μένα δεν είναι εικόνα αυτή ομάδας που θέλει να παίξει στη Football League. Από εκεί και πέρα περιμένουμε κάποιους ποδοσφαιριστές, πρώτης επιλογής, που θα μας βοηθήσουνε να έχουμε μεγαλύτερη δυναμική σαν ομάδα».

Για τα μεταγραφικά: «Είναι κάτι το οποίο προχωράμε. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Ήρθαν δύο παιδιά αυτές τις μέρες κι από εκεί και πέρα περιμένουμε σε καίριες θέσεις, ειδικά από τη μέση και μπροστά, ποδοσφαιριστές που θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε μία οντότητα και να γίνουμε πραγματικά μία ομάδα Football League».

Για το αν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των μεταγραφών: «Το χρονοδιάγραμμα νομίζω είναι σχετικό. Ήδη έχουμε καθυστερήσει. Γιατί έχουμε μπει στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας. Μπορεί να ήταν ουσιαστικά το πρώτο δυνατό φιλικό, αλλά ο κάθε προπονητής θέλει όσο το δυνατόν οι ποδοσφαιριστές του να είναι στη διάθεσή του από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Εμείς αυτό δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα. Σίγουρα υπήρχαν προβλήματα με την όλη κατάσταση που υπήρχε στην Ελλάδα. Θέλω να πιστεύω ότι τέλος αυτής της εβδομάδας, το πολύ τις πρώτες μέρες της επόμενης να έχουμε το 90-95% όλων των ποδοσφαιριστών».

Για το πόσες προσθήκες θέλει η ομάδα για να θεωρείται πλήρης: «Είναι κάτι που το συζητάμε ακόμα».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook