Ο Στέφανο Ναπολεόνι, όχι τόσο για την απόδοσή του αλλά για το κρίσιμο γκολ του με το οποίο βοήθησε τον Ατρόμητο να… κλέψει το ματς, ψηφίστηκε MVP του παιχνιδιού.

Ο Ιταλός άσος παρέλαβε το βραβείο “ΕΛΕΠΑΠ-MVP” μετά το τέλος της αναμέτρησης και πρόσφερε μία φανέλα σε ένα παιδί που παρακολουθεί προγράμματα του παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ στα Χανιά, κι άλλη μία για να δημοπρατηθεί στο Charity Idols.

Αναφορικά με το παιχνίδι δήλωσε τα εξής:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μας πίεσε πάρα πολύ ο Πλατανιάς κι έκανε καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να κάνουμε κάτι, αλλάξαμε κάποια πράγματα κι ευτυχώς στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, που ήταν πολύ σημαντική».

Για το βραβείο που παρέλαβε: «Ευχαριστώ για το βραβείο, είναι ωραίο να παίρνεις τέτοια βραβεία, αλλά είναι πιο σημαντικό που κέρδισε η ομάδα. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που βοήθησα με το δικό μου γκολ, αλλά το τρίποντο είναι πιο σημαντικό. Τώρα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε λίγο και να σκεφτούμε μετά από δεκαπέντε μέρες το επόμενο παιχνίδι».

Για το τι είπε στους παίκτες του Ατρόμητου ο Μιχάλης Γρηγορίου στο ημίχρονο: «Μας είπε αυτά που χρειαζόμασταν να ακούσουμε μετά από ένα μέτριο παιχνίδι, που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Μας άλλαξε κάποια πράγματα και σίγουρα με τα λόγια του μας βοήθησε να μπούμε μέσα με άλλο τρόπο».

Για το αν ήταν τυχερός ο Ατρόμητος που πήρε τη νίκη βάσει και της απόδοσης του Πλατανιά: «Στο πρώτο ημίχρονο εμείς δεν ήμασταν καλά. Έπαιξε καλύτερα ο Πλατανιάς και ήταν δίκαιο το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς κάναμε καλύτερο παιχνίδι και με τις ευκαιρίες που κάναμε πάλι πιστεύω ότι το σκορ είναι δίκαιο. Ο Πλατανιάς έκανε πολύ καλό παιχνίδι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο εμείς με την αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού που είχαμε καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, που την θέλαμε πάρα πολύ».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook