Διαθέτοντας απόλυτη εξειδίκευση στο ξενοδοχείο, το 100% Hotel Show έχει ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μερικών από τις καλύτερες εταιρείες που ασχολούνται με την ανάπτυξη του ξενοδοχειακού κλάδου σε όλα τα επίπεδα. 

Οι εκθέτες του 100% Hotel Show, θα παρουσιάσουν καινοτόμες λύσεις στους επισκέπτες της έκθεσης, προτείνοντας υλικά και υπηρεσίες αλλά και συμβουλές για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή τους.

Διατηρώντας την ξεκάθαρη χωροθέτηση ανά τομέα δραστηριοποίησης, δηλαδή: 

  • Properties & Architecture
  • Build & Renovation
  • Interior & Exterior Design
  • Operating Equipment & Supplies
  • Technology & Online Branding
  • Services, Distribution Channels & Media)

το 100% Hotel Show θα δώσει την ευκαιρία στον ξενοδόχο να έρθει σε επαφή με όλο το φάσμα των επαγγελματιών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του καταλύματός του, έχοντας την δυνατότητα να αναπτύξει επικερδείς συμφωνίες.

Η Οικονομική Ανακαίνιση Ξενοδοχείου και το Design θα πρωταγωνιστήσουν για άλλη μια φορά στο 100% Hotel Show, ενώ ο προσδιορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής της διοργάνωσης το διάστημα 27-30 Νοεμβρίου 2015, εξασφαλίζει την καλύτερη δρομολόγηση των εκάστοτε συμφωνιών αλλά και το σωστό προγραμματισμό των εργασιών.

Η συνολική εκθεσιακή εμπειρία και οι ευκαιρίες για ανάπτυξη συμφωνιών αναβαθμίζεται μέσω του ειδικού Online περιβάλλοντος του www.hotelshow.gr, που επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ επισκεπτών και εκθετών, οι οποίοι μπορούν να προκαθορίσουν τα ραντεβού τους πριν την έκθεση, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο αλλά και διασφαλίζοντας την ποιότητα των επαγγελματικών συναντήσεων.

 

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΜΙΓΜΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Οι παράλληλες εκδηλώσεις του 100% Hotel Show, εξελίσσονται σε ένα από τα highlights του θεσμού, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες της έκθεσης. Χωρισμένες σε Events και Workshops, οι παράλληλες εκδηλώσεις δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να συμμετέχουν διαδραστικά και να αποκομίσουν μέγιστα οφέλη προβολής και γνώσης.

Events

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το GTP Island και να συναντήσουν μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες Travel Agents, ενώ στην είσοδο της έκθεσης θα παρουσιαστούν μέσα από ειδικές κατασκευές τα επιβλητικά Hotel Design Awards. Το κεντρικό Lounge θα διαμορφωθεί ως το Γαστρονομικό Hot Spot της έκθεσης και με τη βοήθεια του FNL Guide θα παρουσιαστούν πρωτότυπες γαστρονομικές προτάσεις στους επισκέπτες της έκθεσης.

Workshops

Τα Workshops αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, καθώς μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες του τουρισμού όπως οι Web Hotelier, Nelios, Toposophy και Destsetters, θα μοιραστούν την τεχνογνωσία τους, δίνοντας συμβουλές και λύσεις στο κοινό που θα τα παρακολουθήσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook