Το θρίλερ για της συνθήκες θανάτου της 4χρονης Μελίνας από το Λασίθι της Κρήτης συνεχίζεται. Η μικρή άφησε την τελευταία της πνοή στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ μετά από εγχείριση ρουτίνας. Ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας, η οποία έχασε τη ζωή της έπειτα από επέμβαση για "κρεατάκια" στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, μίλησε σήμερα στην εκπομπή Tatiana Live. 

Ο λόγος που αποφάσισε να βγει στην τηλεόραση, όπως εξηγεί ο ίδιος, είναι για να μη συμβεί σε άλλο παιδί αυτό που συνέβη στην κόρη του:

Η κόρη μου έχει φύγει, δε θα τη ξαναπιάσω στην αγκαλιά μου. Έχει διαταραχθεί η οικογενειακή μας γαλήνη. Είμαστε σε τραγική κατάσταση. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να βγαίνεις σε ένα κανάλι, το κάνω όμως για όλα τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου

Ο Μάνος Παρασκάκης περιγράφει στην Τατιάνα Στεφανίδου όσα έζησε πριν και μετά την επέμβαση. 

Σέβομαι το ιατρικό προσωπικό, από τον πιο μικρό οδοντίατρο ως τον πιο μεγάλο γιατρό και καταλαβαίνω πως παλεύουν με όλες αυτές τις ελλείψεις. Πήγα τη Μελινα στο νοσοκομείο χωρις καμία επιφύλαξη... Πήγα το παιδί χωρίς καθυστέρηση. Ο γιατρός με ρώτησε πότε θέλω να εγχειριστει - τωρα ή αργοτερα. Επειδή αφορούσε το παιδί, είπα να το κάνουμε όσο γίνεται γρηγορότερα.

Τελικά, μετά από πολλές συζητήσεις και αναβολές, ο γιατρός του όρισε ημερομηνία την 28η Δεκεμβρίου. Ο ίδιος εξισττορεί όλα όσα έγιναν από τη στιγμή που πήγε το παιδί στο χειρουργείο:

Η μικρή εκανε αιματολογικό έλεγχο και 2η φορα , γιατι ειχε παρέλθει 1,5 μήνας και γιατρός πολυ σωστά είχε γράψει εξετάσεις για αλλεργίες, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το παιδί , ήταν και ζωηρό. Την προηγουμενη μερα εξετάστηκε απο παιδίατρο, ο,τι μου είπαν το καναμε με θρησκευτική ευλάβεια. Μπηκε στις 8 το πρωί στο χειρουργείο, δε πήγα με το ρολόι ή το όπλο στο χέρι.

Η ώρα πήγε 10.30 και εγώ ανησύχησα αλλά έλεγαν ότι κάτι εχε γίνει μην αγχώνεσαι. Περίμενα στωικά για την πρώτη ενημέρωση.

Βγαίνει ο χειρουργός με ενα άλλο γιατρό και μου είπε ότι το παιδί χειρουργήθηκε και κράτησε 15 λεπτά και κατα τη διαρκεια της ανάνηψης παρουσίασε δύσπνοια - βροχοσπασμό. Ρώτησα κινδυνεύει η ζωη του παιδού μου ,αυτή τη στιγμή και είπε όχι αυτή τη στιγμή δε κινδυνεύει, αλλα για την ασφαλειά του θα μεταφερθει στη ΜΕΘ παίδων ΠΑΓΝΗ

Εγώ και η γυναίκα μου μπήκαμε στο χειρουργείο, προς τιμήν τους έτρεχαν οι γιατροί. Το παιδί έκανε ανακοπή 3 φορές και εγώ έμαθα από την τηλεόραση ότι ξύπνησε πριν λήξει το χειρουργείο.

Φοβάμαι ότι δε θα μάθω την αληθεια", καταλήγει και περιμένει να πέσει "φως" στην υπόθεση εν αναμονή των ιστολογικών.

 
 

 

 

Πηγή: tlife.gr