Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε τις πύλες της την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016 η Χριστουγεννιάτικη Παιδούπολη  του Δήμου Πλατανιά, που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ και στεγάστηκε στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Ταυρωνίτη.

Δεκάδες αναμμένα φαναράκια  φώτισαν τον νυχτερινό ουρανό μεταφέροντας ψηλά τις ευχές μικρών και μεγάλων.

Εκατοντάδες παιδιά πέρασαν, για δεύτερη χρονιά, αξέχαστες στιγμές ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού από τις 23 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου καθημερινά 14:00-22:00 (εκτός Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά) σε έναν ασφαλή και προσεγμένο χώρο, με αποκορύφωμα την βραδιά των ευχών, την τελευταία ημέρα, με το πέταγμα των ιπτάμενων φαναριών. 

Ο Δήμος και το ΝΠΔΔ του, “θέλουν να ευχαριστήσουν, όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και αυτούς  που με οποιοδήποτε τρόπο, συνετέλεσαν στην επιτυχημένη οργάνωση και λειτουργία της Χριστουγεννιάτικης  Παιδούπολης στο κλειστό γυμναστήριο του Ταυρωνίτη. 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που για δεύτερη χρονιά στήριξαν αυτήν την πρωτοβουλία μας και ειδικότερα τον μεγάλο χορηγό μας, τα super markets ΙΝΚΑ και το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνης, την χορωδία του εσπερινού ΕΠΑΛ του Δήμου Πλατανιά και τους χορηγούς επικοινωνίας μας καθώς και για τη συμβολή τους, τον Πρόεδρο του Τοπικού συμβουλίου, τον  Πολιτιστικό Σύλλογο και την ποδοσφαιρική ομάδα «Ίκαρος» της Τ.Κ. Ταυρωνίτη”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook