Συνεχίζεται η έκθεση Κρητικού Κρασιού ΟιΝοτικά που ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, του Δήμου Χανίων, του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου και του Επιμελητηρίου Χανίων. 

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις νέες και παλαιές εσοδείες από 26 Κρητικά Οινοποιεία, να μιλήσουν μαζί τους και να ενημερωθούν για τις συλλογικές δράσεις που κάνει το Wines of Crete. Ενώ ταυτόχρονα θα μπορούν να συμμετέχουν σε σεμινάρια γευσιγνωσίας κρασιού καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης. 

•    Αναλυτικά το πρόγραμμα της έκθεσης για την 

Σήμερα η έκθεση θα είναι ανοιχτή για όλους τους οινόφιλους μέχρι τις 21:00, ενώ το πρόγραμμα για αύριο Δευτέρα, τελευταία ημέρα της έκθεσης έχει ως εξής:

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου
[10:00-13:00] Για επαγγελματίες
13.30-15.30 Σεμινάριο με θέμα: «Crete looks to the world» ENA ΓΕΡΟ crash test ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Θα παρουσιάσει ο Diploma WSET Γρηγόρης Μιχαήλος μέσα από μια γευστική δοκιμή 8 κρασιών. Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Δηλώστε συμμετοχή στο  email [email protected] και στο www.winesofcrete.gr!


•    Είσοδος ελεύθερη (ενέχυρο 3€ για το ποτήρι γευσιγνωσίας το οποίο επιστρέφεται)

Αμέσως μετά τα ΟιΝοτικά στα Χανιά, θα ακολουθήσουν τα ΟιΝοτικά στο Ηράκλειο, 27-29 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες! 

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr.