«Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πως είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γ. Παράσχου, που αποτυπώνει την εικόνα του ματς με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Πλατανιά: «Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται δυστυχώς πως είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες. Δεν είναι δυνατόν οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε κι ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο όπου μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι, να μην τις κάναμε γκολ. Μάλιστα, πρόκειται για ευκαιρίες που έγιναν μέσα από πολύ καλές συνδυασμένες προσπάθειες και ξεκινούσαν από την άμυνα μας, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βάλουμε, ενώ φτάσαμε πολύ κοντά, το γκολ, το οποίο πιστεύω εάν ερχόταν κιόλας θα έλυνε ακόμα περισσότερο τα πόδια των παικτών. Στο δεύτερο ημίχρονο κάπου επαναπαυτήκαμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε περισσότερο διαχείριση του παιχνιδιού και να κρατήσουμε το 1-0. Δημιουργήσαμε πάλι 2-3 ευκαιρίες αλλά δυστυχώς αφού δεν μπήκε η κεφάλια του Ράμος και το σουτ στο τέλος με τον Ανγκούλο, είδατε και πάλι ότι από μια στημένη φάση και χωρίς να κινδυνεύουμε ιδιαίτερα -εκτός από μία κόντρα επίθεση την οποία έκοψε ο Κουλιμπαλί- δυστυχώς δεχθήκαμε την ισοφάριση. Είναι κρίμα να αδικούμε τους εαυτούς μας για ακόμα μία φορά… Είναι κρίμα που χάθηκαν οι βαθμοί και η μεγάλη προσπάθεια την οποία κάναμε. Είχαμε στόχο να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα υπόλοιπα οκτώ παιχνίδια, στα εφτά πλέον που απομένουν. Τι να κάνουμε… Δεχθήκαμε πάλι το γκολ στο 87’ και είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι που τουλάχιστον δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τους οποίους αξίζαμε πέρα για πέρα».

Για το γεγονός ότι ήταν ανήσυχος σε όλο το ματς και για το αν περίμενε αυτό το 1-1: «Όταν βλέπετε το σκορ να  είναι 1-0 άσχετα με το ότι ο αντίπαλος είναι με 10 παίκτες, ανά πάσα στιγμή θα μπορούσες να κινδυνεύσεις από μία στημένη φάση. Το ξέραμε κιόλας ότι ειδικότερα στα στημένα ο Παναιτωλικός θέλει ιδιαίτερη προσοχή, αλλά αυτό που φοβόμασταν, δυστυχώς έγινε. Τι να πω… Γι’ αυτό και φωνάζουμε, αλλά τι να πεις, δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα από τη στιγμή που το παιχνίδι κύλησε σε αυτό το ρυθμό, με αυτές τις πολλές, χαμένες, δικές μας ευκαιρίες. Όσο δεν έρχεται το γκολ, από ‘κει και πέρα κινδυνεύεις μέχρι και το 94ο λεπτό. Δυστυχώς αυτό το πληρώσαμε πολύ ακριβά».

Για τους τραυματίες: «Το άσχημο είναι ότι χάσαμε τον Μενδρινό. Έπαθε θλάση και θα τον χάσουμε για κάποιες εβδομάδες. Ο Σελίν μετά από ένα φάουλ όπου τον τράβηξε ένας αντίπαλος του, έχει ένα πρόβλημα στην ωμοπλάτη, γι’ αυτό και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Δεν μπορούσε να κουνήσει το χέρι του. Θα δούμε στη μαγνητική που θα κάνει, τι έχει».

Για το αν σε περίπτωση νίκης του Πλατανιά έδινε βάση στο σενάριο των πλέι οφ: «Μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης θέσαμε σαν στόχο να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Τώρα, από κει και πέρα, το που θα μπορούσαμε να φτάσουμε θα το βλέπαμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Αυτός ο στόχος όμως για τον οποίο λέτε, είναι δύσκολος και αν μπούμε σε αυτό το άγχος να κυνηγάμε αυτόν το στόχο μπορεί στο τέλος να μας κάνει κακό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook