Η νίκη είναι το ζητούμενο για τον Πλατανιά κόντρα στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο για να κλείσει ιδανικά μία επιτυχημένη χρονιά για τους “ερυθρόλευκους”.

Ο έμπειρος προπονητής σε δηλώσεις του στην κάμερα της nova για το ματς με τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι ο Πλατανιάς στοχεύει στη νίκη και από εκεί και πέρα θα δει τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων για το αν συμμετάσχει τελικά στα πλέι-οφ.

Ο αρχιτέκτονας της εξαιρετικής πορείας του Πλατανιά στο πρωτάθλημα δήλωσε ικανοποιημένος κυρίως για το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του, αλλά επισήμανε ότι βάσει εμφανίσεων άξιζε κάτι καλύτερο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε σίγουρα ικανοποιημένοι πάρα πολύ και από την πορεία και κυρίως από το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Πλατανιάς. Εμείς θέλουμε να κλείσουμε με μία νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα θα δούμε στο τέλος του πρωταθλήματος βαθμολογικά τι γίνεται και με τις υπόλοιπες ομάδες και αυτές τις αμυδρές ελπίδες που έχουμε, μήπως μπορέσουμε και συμμετέχουμε στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος».

Για το αν βρίσκεται δίκαια σε αυτή τη θέση ο Πλατανιάς: «Σύμφωνα με τις εμφανίσεις τις οποίες κάναμε νομίζω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Από εκεί και πέρα όμως στο ποδόσφαιρο μετράει η τελική βαθμολογία και μετράνε πάνω απ’ όλα τα αποτελέσματα κάθε αγώνος και ειδικά τώρα στο προτελευταίο παιχνίδι που παίξαμε στα Γιάννενα μας έμεινε έτσι μία βαθιά πικρία, γιατί ενώ ήμασταν πάρα πολύ καλοί δεν καταφέραμε σε εκείνο το παιχνίδι το συγκεκριμένο να πάρουμε τη νίκη, που πιστεύω ότι τη δικαιούμασταν και θα είχαμε πραγματικά πολύ μεγάλες πιθανότητες για να μπορέσουμε να βγούμε και στην Ευρώπη».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία συγκροτημένη και καλή ομάδα, άσχετα με το αν τώρα τελευταία οι εμφανίσεις του δεν ήταν ιδιαίτερα καλές. Αλλά από εκεί και πέρα πάντα παραμένει επικίνδυνος και τώρα είναι ακόμα πιο επικίνδυνος γιατί δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, θα παίξουν ελεύθερα και αυτές οι ομάδες που παίζουν χωρίς άγχος είναι και οι πιο επικίνδυνες. Εμείς σίγουρα που πρέπει να προσέξουμε στον ΠΑΟΚ είναι ότι πρόκειται για μία ομάδα πάρα πολύ γρήγορη, από τη στιγμή που επανήλθαν ο Μακ και ο Ροντρίγκες και αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι πάρα πολύ στις πολύ καλές αντεπιθέσεις τις οποίες θα βγάλουνε κι εκεί πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση παρόλο τις απουσίες που έχουμε και πιστεύω ότι αν παρουσιάσουμε μία ανάλογη εμφάνιση όπως τα τελευταία παιχνίδια μπορούμε να κερδίσουμε».

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Flashnews.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook