Το απόγευμα της Κυριακής (08/05) “έπεσε” η αυλαία στο 32ο Παγκρήτιο Κύπελλο “Μάχη της Κρήτης”, που σε αγωνιστικό επίπεδο βρήκε νικήτρια τη Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Χανίων.

Σε οργανωτικό επίπεδο ΕΠΣ Χανίων και Α.Ο. Παλαιόχωρας πήραν άριστα στη διοργάνωση που τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Η πρώτη ημέρα των αγώνων ολοκληρώθηκε με τη δεξίωση προς τιμήν των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης που συμμετέχουν κάθε χρόνο στη διοργάνωση, που είναι αφιερωμένη στους πεσόντες της ιστορικής Μάχης της Κρήτης.

Στη δεξίωση ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων τόνισε τη σημασία της διεξαγωγής της διοργάνωσης και ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο του Α.Ο. Παλαιόχωρας Σήφη Δελάκη (του απονεμήθηκε και τιμητική πλακέτα για τη σημαντική συμβολή του) για την άψογη φιλοξενία.

Από την πλευρά του ο κ. Δελάκης ευχαρίστησε τις Μικτές ομάδες των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης για την παρουσία τους στην Παλαιόχωρα.

Η βραδιά, εκτός από πλούσιο φαγοπότι, κέφι και χορό είχε και αρκετές βραβεύσεις. Η ΕΠΣ Χανίων απένειμε τιμητικές πλακέτες στον εκπρόσωπο κάθε Ένωσης για τη συμμετοχή στη διοργάνωση, αλλά και αναμνηστικά διπλώματα στους ποδοσφαιριστές των Μικτών ομάδων. Παράλληλα τιμητικές πλακέτες και διπλώματα συμμετοχής στο 32ο Παγκρήτιο Κύπελλο “Μάχη της Κρήτης” δόθηκαν και στη διαιτητική ομάδα της διοργάνωσης, που αποτελούνταν από τους Κώστα Μπερτάκη, Αντώνη Αναστασάκη, Αντώνη Σινιοράκη και Νίκο Δαράκη, ενώ δίπλωμα συμμετοχής δόθηκε και στη γιατρό της διοργάνωσης Βασιλική Μουστακάκη, την οποία ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία της.

Όσον αφορά τη δεύτερη ημέρα μετά το τέλος κάθε αγώνα (μικρού και μεγάλου τελικού) η ΕΠΣΧ απένειμε από ένα… βαρύτιμο τρόπαιο σε κάθε ομάδα, το οποίο συνοδευόταν και από τα μετάλλια για τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν.

Τη διοργάνωση παρακολούθησε αρκετός κόσμος στο γήπεδο της Παλαιόχωρας, που είχε την ευκαιρία στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού να απολαύσει και κρητικούς χορούς από τον τοπικό παραδοσιακό σύλλογο.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook