Μέχρι τέλος του έτους και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2016 αναμένεται να παραδοθεί έτοιμο το έργο της επέκτασης του αεροδρομίου Χανίων, σύμφωνα τουλάχιστον με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Γιώργο Δέδε, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα τον υπο κατασκευή νέο χώρο επέκτασης του αεροδρομίου.

Το έργο δεν αναμένεται να ξεπεράσει το συμβατικό του κόστους που ανέρχεται στα 61 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή την ώρα μένει να αποπληρωθούν περίπου τα 26 εκατομ. Με την επέκταση η επιφάνεια του κτιρίου στο σύνολό της που θα παραδοθεί στη Fraport, θα φτάσει τα 31.572τ.μ από τα 13.325 τ.μ που καταλαμβάνει σήμερα.

Οι εργασίες στον νέο χώρο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και όπως είπε ο κ. Δέδες οι γοργοί ρυθμοί επιτρέπουν στο υπουργείο να είναι σίγουρο για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσης του έργου μέχρι τον φετινό Νοέμβριο. Όπως είπε, αν και αρχικά υπήρχαν αρκετά προβλήματα και σε ελλείψεις και στη χρηματοδοτική ροή πλέον έχουν αποκατασταθεί τα όποια τεχνικά προβλήματα καθώς και η χρηματοδότηση του έργου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook