Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά το κύπελλο ξιφασκίας στο Ξίφος μονομαχίας Ανδρών-Γυναικών με την επωνυμία "Chania Fencing Grand Prix 2016".

Η Α.Λ.Ξ. Χανίων διοργανώνει το κύπελλο ξιφασκίας με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Περιφέρειας:

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, την υποστήριξη του δήμου Χανίων και την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας θα πραγματοποιηθεί το κύπελλο ξιφασκίας στο  Ξίφος μονομαχίας Ανδρών – Γυναικών στα Χανιά με την επωνυμία “Chania Fencing Grand Prix 2016” το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου 2016, με την οργάνωση της αθλητικής λέσχης ξιφασκίας Χανίων.

Σύμφωνα με τον οργανωτή μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή εκατόν είκοσι αθλητές στην κατηγορία Ανδρών και ενενήντα στην κατηγορία Γυναικών από 30 σωματεία από  Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία, Τουρκία, Ελβετία . Μεταξύ τους είναι κορυφαίοι αθλητές παλιοί και νέοι Πρωταθλητές και Πρωταθλήτριες, που θα προσφέρουν εξαιρετικού επιπέδου αγώνες και θέαμα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αίθουσα του κλειστού Γυμναστηρίου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κλαδισσού από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook