Την παραχώρηση χρήσης των κοινόχρηστων κτιριακών εγκαταστάσεων του ΒΙΟΠΑ Χανίων στο Επιμελητήριο μετά την διάλυση της ΒΙΟΠΑ ΑΕ ζητά με επιστολή του από τον Υπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ Γιάννης Μαργαρώνης. 

Αναλυτικά ο κ. Μαργαρώνης αναφέρει στην επιστολή του:

Ύστερα από σχετικό Υπόμνημα μελών μας που στεγάζονται στο ΒΙΟΠΑ Χανιών και το Καλλιτεχνικό Χωριό, παίρνουμε την πρωτοβουλία να διατυπώσουμε το αίτημα μας για την παραχώρηση χρήσης των κοινοχρήστων κτιριακών εγκαταστάσεων του ΒΙΟΠΑ Χανιών (κτίριο Διοίκησης κ.λ.π.) μετά την διάλυση της ΒΙΟΠΑ Α.Ε.

Το Επιμελητήριο μας είναι διατεθειμένο να αναλάβει την συντήρηση των εγκαταστάσεων αυτών καθώς και την αξιοποίηση τους για ενέργειες που θα προάγουν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και στην προώθηση των προϊόντων κυρίως των επιχειρήσεων που στεγάζονται στο ΒΙΟΠΑ και στο Καλλιτεχνικό Χωριό.

Πιστεύουμε ότι κατανοείτε τον ουσιαστικό σκοπό του αιτήματος μας που μοναδικό στόχο έχει την βοήθεια των επιχειρήσεων στο Νομό μας.
Θα θέλαμε την συγκατάθεσή σας για την παραχώρηση προς χρήση των χώρων αυτών με στόχο πάντοτε την χρησιμοποίηση τους ως χώρου πολλαπλών χρήσεων, αποφεύγοντας την καταστροφή και ερήμωση τους.

Θα παρακαλούσαμε να ορισθεί μία συνάντηση μαζί σας προκειμένου να συζητήσουμε το θέμα και να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook