Ακόμα ένας νεαρός ποδοσφαιριστής ακολούθησε το “δρομολόγιο” ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ-Πλατανιάς, αφού ο Νίκος Μαλινδρέτος εντάχθηκε στην ομάδα Κ17 των “ερυθρόλευκων”.

Ο ταλαντούχος γκολκίπερ της ομάδας Νέων του ΙΝΚΑ, που συμμετείχε στις δραστηριότητες και της πρώτης ομάδας και πήρε χρόνο συμμετοχής και στο Κύπελλο Χανίων, συμμετείχε στα δοκιμαστικά της Κ20 του Πλατανιά και αποφασίστηκε να ενταχθεί στην Κ17.

Ο 16χρονος τερματοφύλακας πήρε μέρος πρόσφατα και στο Summer Goalkeeper Camp του νέου προπονητή τερματοφυλάκων της ΠΑΕ Πλατανιάς, Γιώργου Μπερνεάνου.

Η ανακοίνωση του ΙΝΚΑ:

Το Δ.Σ. της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εύχεται στον τερματοφύλακα της ομάδας των Νέων Νίκο Μαλινδρέτο καλή επιτυχία στη νέα σελίδα της ποδοσφαιρικής του ζωής.

Ο 16χρονος πορτιέρο, με ύψος 1.85, αφήνει την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, καθώς, μετά από δοκιμές στην Κ-20 του Πλατανιά, οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και πιο συγκεκριμένα στην Κ-17.

Ο Νίκος έχει στεφθεί πρωταθλητής με την ομάδα μας, ενώ κατέχει ένα ρεκόρ που όμοιό του δύσκολα μπορεί κάποιος να κάνει, με 4 τέρματα παθητικό σε μία ολόκληρη σεζόν.

Νίκο, σου ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και κάθε επιτυχία κάτω από τα δοκάρια του Πλατανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook