Επικίνδυνες λακκούβες, χώματα, κλειστοί δρόμοι. Την εικόνα αυτή αντικρίζουν και βιώνουν καθημερινά εδώ και 4 μήνες κάτοικοι σε γειτονιές των Κουνουπιδιανών. 

Από τα τέλη Μαρτίου η περιοχή των Κουνουπιδιανών μέχρι τις Πλακούρες είναι… υπό κατασκευή και θυμίζει εργοτάξιο με τους κατοίκους να ταλαιπωρούνται από τις λακκούβες, τη σκόνη και το χώμα καθώς και το τμηματικό κλείσιμο των δρόμων.

Από τη μια, πρόκειται για το απαραίτητο αντιπλημμυρικό έργο που γίνεται στην περιοχή με την κατασκευή αγωγών ομβρίων υδάτων, από την άλλη η υπομονή των κατοίκων έχει αρχίσει πλέον να εξαντλείται αφού δεν πρόκειται για ένα – δυο μήνες, αλλά για 4 μήνες που παραμένει αυτή η κατάσταση μπροστά στα σπίτια τους. Όπως μας είπαν μάλιστα, τα σημεία στα οποία έχει ολοκληρωθεί το έργο, υπάρχει κακοτεχνία με τον δρόμο να έχει “μπαλωθεί” όπως όπως.

Δυστυχώς, η αρχική πρόβλεψη για το έργο υπολογιζόταν στους 6 μήνες. Ας ελπίσουμε οι εργασίες να μην ξεπεράσουν το χρονοδιάγραμμα και αν είναι δυνατόν να επισπευστούν γιατί και οι κάτοικοι έχουν τα όριά τους ενώ καλό θα ήταν η παράλληλη αποκατάσταση των δρόμων να μην γίνει με μπαλώματα και κακοτεχνίες από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε αυτή τη χώρα…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook