Tην Κυριακη 9\10\16 πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση σε σώμα της νεας Τοπικης Οργανωσης ΠΑΣΟΚ Σελινου – Κανδανου  παρουσία  νέων και παλαιών μελών της οργάνωσης, στην Παλαιοχωρα.

Νέος γραμματέας της Δημοτικης Οργανωσης ΠΑΣΟΚ Σελινου – Κανδανου  εξελέγη ομόφωνα ο Θανάσης Κιτρινορινης , αναπληρωτής γραμματεας και υπευθυνος τομεων Οικονομικων – Οικονομιας ο Γιωργος Βαρδουλακης,υπευθυνος τομεων Υποδομων,Μεταφορων,Δικτυων, Περιβελλοντος και Ενεργειας ο Χαριτακης Δημητρης,υπευθυνος Οργανωτικου και των τομεων Διοικητικής Μεταρυθμισης   ο Γιώργος Τζανακης και υπευθυνος τομεων  Πολιτισμου – Αθλητισμου ο Μιχάλης Σαρτζετακης.

Κατά την διαρκεια της διαδικασιας η γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής  ΠΑΣΟΚ Χανίων Χρυσα Xαριτακη μιλησε  για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα αλλά και για ζητήματα που αφορούν το ΠΑΣΟΚ. 

« Με τη δική σας καθοριστική συμβολή, των τοπικών οργανώσεων, θα βγούμε ξανα μπροστα.Από τη μια άκρη της Ελλάδας ως την άλλη.
Είναι αλήθεια πως στη διάρκεια των χρόνων της κρίσης, η πολιτική έχασε σε πολλές περιπτώσεις την επαφή της με την κοινωνία.
Μπροστά στα αδυσώπητα  διλλήματα για τη χώρα, υποχώρησε η κοινωνική διάσταση της πολιτικής μας.
Αυτή που μας χαρακτήριζε και μας διαφοροποιούσε επί δεκαετίες.
Καμιά όμως  μεταρρυθμιστική προσπάθεια δεν μπορεί να φέρει χειροπιαστά και διατηρήσιμα αποτελέσματα αν δεν έχει τη συμφωνία της κοινωνίας.
Αυτό είναι ένα σημαντικό μήνυμα που κανένας δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει.
Και σίγουρα όχι πια το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη.» 
Χτίζουμε βήμα – βήμα , μέρα με τη μέρα μια σχέση εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας, συντροφικότητας.
Μια σχέση δυνατή.Χτίζουμε τη  Δημοκρατική Συμπαράταξη. Με πίστη  στις αξίες, τις αρχές μας και τα ιδανικά μας.Με περηφάνια για τη μεγάλη προσφορά στον τόπο. Η πατρίδα μας σήμερα περισσότερο από ποτέ έχει ανάγκη από μια νέα εθνική αυτοπεποίθηση.
Έχει ανάγκη να πιστέψει ξανά στον εαυτό της.
Τα μεγάλα λόγια του κ.Τσίπρα αποδείχθηκαν επιταγές χωρίς αντίκρισμα.
Τα μνημόνια δεν σκίστηκαν, η ώρα της εξόδου από την κρίση απομακρύνεται και  νέα απειλητικά αδιέξοδα προβάλλουν.
Οι πολίτες συνθλίβονται.
Σε αυτές τις συνθήκες χρέος μας η ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης. 
Συνεχίζουμε με όσους αποδέχονται το πολιτικό πλαίσιο που έχουμε θέσει.
Με  όσες δυνάμεις πράγματι θέλουν να συμβάλλουν στη συγκρότηση ενός νέου πολιτικού και κοινωνικού ρεύματος πλειοψηφίας που θα αλλάξει τους σημερινούς αδιέξοδους πολιτικούς συσχετισμούς και θα επηρεάσει καθοριστικά τις πολιτικές εξελίξεις.
Στο πλαίσιο αυτό ξεκινάμε οδοιπορικό Διαλόγου σε όλη την Ελλάδα και την δημιουργία δικτύων  της Δημοκρατικής Συμπαράταξης παντού. Σε κάθε δήμο, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε εργασιακό χώρο.»

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook