Παρόλο που ο ΑΟΧ ήταν ανάμεσα στις ομάδες που ψήφισαν υπέρ της αποπομπής του Στέλιου Σφακιανάκη, ο Γιώργος Μελάς σε δηλώσεις του αναφέρει ότι ο ίδιος και η ομάδα δεν έχουν κάποιο πρόβλημα με τον πρόεδρο της Football League.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΧ ο πρόεδρος της ΠΑΕ η Χανιώτικη ομάδα ήθελε να είχε ήδη ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη στιγμή που δεν υπάρχουν έσοδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είναι αδιανόητο να πιστεύουν ορισμένοι, ότι εγώ ή γενικότερα η ομάδα μας, μπορεί να έχει πρόβλημα με τον κύριο Σφακιανάκη. Πραγματικά εμείς, δεν θέλαμε απλά να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά να είχε ήδη ξεκινήσει. Όμως, αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη στιγμή που δεν υπάρχουν έσοδα. Και επειδή όταν λες την άποψη σου, θεωρητικά θα πρέπει να έχεις και την πρόταση σου, η δίκη μας ήταν να δημιουργηθεί μια πενταμελής επιτροπή, η οποία θα βοηθήσει να λυθεί το πρόβλημα. Ευχόμαστε σύντομα να λυθεί αυτό το πρόβλημα και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα διότι όλη αυτή η καθυστέρηση, μόνο κακό κάνει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook