Παρά τις πολλές απουσίες η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ήταν αρκετά ανταγωνιστική απέναντι σε μία από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, τον Αγ. Ιερόθεο, αλλά δεν τα κατάφερε στο τέλος.

Οι φιλοξενούμενοι με σκόρερ τον Σούφλα στο 83’ πήραν τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές.

Οι φάσεις του αγώνα
7’ Σέντρα του Δρακάκη έδιωξε ο Μπιρμπίλι, σουτ του Παπαθανασίου άουτ.
9’ Σέντρα Πανούση για τον Θανόπουλο που μόνος απέναντι από τον Γεωργίου δεν μπορεί να τον “νικήσει”, με τον έμπειρο γκολκίπερ του ΙΝΚΑ να αποκρούει.
13’ Κόρνερ του Θανόπουλου κεφαλιά του Κωστούλα ψηλά άουτ.
35’ Ωραία ατομική προσπάθεια του Πανούση και σουτ η μπάλα καταλήγει άουτ.
36’ Ωραία μπαλιά του Παπαθανασίου για τον Βεστάκη που πλασάρει από πλάγια θέση για να αποκρούσει ο Κυρίτσης.
71’ Φάουλ του Γαλανίδη άουτ.
72’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αγ. Ιερόθεο, από γύρισμα του Θανόπουλου ο Σαγανάς από κοντά κάνει την προβολή, η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι και καταλήγει άουτ.
79’ Σέντρα του Γωνιωτάκη κεφαλιά του Περδικάκη άουτ.
83′ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Θανόπουλου κεφαλιά του Δάρρα απέκρουσε ο Γεωργίου και ο Σούφλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Γαρεφαλάκης-Τρουλινός (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Ζντράβκοβιτς (45’)

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Γεωργίου, Κομπογεννητάκης, Παληγέωργος, Σάμπα, Γαλανίδης, Ζντράβκοβιτς, Παπαθανασίου (67’ Περδικάκης), Ντεντάκης, Δρακάκης (82’ Γιακουμάκης), Βεστάκης, Τσίτας (57′ Γωνιωτάκης).

Άγιος Ιερόθεος (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Κυρίτσης, Μπιρμπίλι, Μανδύλης, Δάρρας, Κωστούλας, Γούλας, Πανούσης (69’Γκουτσούλας), Καραμέρης, Σούφλας, Θανόπουλος (90+1′ Κετζετσόγλου), Σαγανάς (87’ Διαμαντόπουλος)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook