Από το πρωί της Παρασκευής η αποστολή του Κισσαμικού βρίσκεται ξανά στη… βάση της, επιστρέφοντας αεροπορικώς από την Αθήνα, μετά την ιστορική εμπειρία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Τα βλέμματα πλέον έχουν στραφεί στον σπουδαίο αγώνα της Κυριακής (15/01, 15:00) με τον Πανελευσινιακό στο Μάλεμε, όπου στο μυαλό όλων στην ομάδα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Σπύρο Μπαξεβάνο, που θα γνωστοποιήσει τις επιλογές του για τον αγώνα το πρωί του Σαββάτου (14/01), μετά την τελευταία προπόνηση πριν το ματς.

Η ενημέρωση της ομάδας για το πρόγραμμα της Παρασκευής: 

Το πρωί της Παρασκευής επέστρεψε στα Χανιά, αεροπορικώς από την Αθήνα, η αποστολή της ομάδας μας μετά τον ιστορικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Το… μυαλό όλων ήδη βρίσκεται στον σημαντικό αγώνα της Κυριακής (15/01, 15:00) με τον Πανελευσινιακό, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μάλεμε, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan.gr FOOTBALL LEAGUE 2016-2017.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε αποθεραπεία για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς της Πέμπτης (12/01) και προπόνηση για τους υπόλοιπους.  
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook