Θετικό κρίνεται για τον ΟΦΗ το 0-0 στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα, με βάση και την κούραση που υπήρχε από την ταλαιπωρία για το ταξίδι που δεν έγινε για την Ξάνθη.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι καλές φάσεις… έλειπαν μπροστά από τις δύο εστίες και την καλύτερη την είχε η ομάδα του Νίκου Νιόπλια στο 3’.

Ο Μιλοσάβλιεφ άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Κοιλιάρα και πήγε να “κρεμάσει” τον Γεωργακόπουλο, αλλά το δοκάρι του… στέρησε το γκολ.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Κρητικό (18’) και Πετρόπουλο (34’), με τον Δερμιτζάκη να επεμβαίνει θετικά και στις δύο περιπτώσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο αμφότερες οι ομάδες διαφύλαξαν τα νώτα τους και η μοναδική καλή στιγμή ήταν το σουτ του Αλμπάνη, όπου η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία.

Έχοντας προσωρινά χάσει τις αισθήσεις του, μετά από δυνατή σύγκρουση στον αέρα με τον συμπαίκτη του Όστοϊτς, αποχώρησε ο Ηλίας Κώτσιος.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Κωνστάντιος (Ευβοίας)-Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)
4ος διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες κάρτες: Χίσι (21’), Κομεσίδης (34’), Μιλοσάβλιεφ (66’), Όστοϊτς (74’), Μητρόπουλος (85’), Κοιλιάρας (90+4’)

Απόλλων (Άκης Μάντζιος): Γεωργακόπουλος, Πάνος, Δεληζήσης, Κύργιας (55’ λ.τρ. Τσιάρας), Βαλεριάνος, Κρητικός (89’ Σιατραβάνης), Ντάσιος, Κάσσος (78’ Τζάνης), Αλμπάνης, Κονέ, Πετρόπουλος.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας):  Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Κώτσιος (74’ λ.τρ. Νάστος), Κοιλιάρας, Χίσι (61’ Μητρόπουλος), Αντουκόρ, Χαντί, Ράντι (67’ Μάνος), Μιλοσάβλιεφ, Βουό.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook