Το 1-0 με το οποίο επικράτησε ο Πλατανιάς του ΠΑΣ Γιάννινα αφήνει ανοικτά πράγματα για τη ρεβάνς, όπως ανέφερε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Πετράκης.

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός των φιλοξενούμενων είπε τα εξής: «Πιστεύω ότι στο α' ημίχρονο ήταν ένα κλειστό παιχνίδι όπου και οι δυο ομάδες προσέχαμε το πώς δεν θα δημιουργηθούν αρνητικές προϋποθέσεις για τη δική μας περιοχή και του αντιπάλου. Πιστεύω ότι μέχρι το γκολ το ελέγχαμε αυτό. Είχαμε καλή οργάνωση, προσπαθούσαμε να γίνουμε επικίνδυνοι μπροστά χωρίς να δημιουργήσουμε βέβαια ιδιαίτερες προϋποθέσεις με ευκαιρίες. Νομίζω ότι μετά το γκολ άλλαξε λίγο η κατάσταση. Ο Πλατανιάς είχε προϋποθέσεις και ευκαιρίες να βάλει ένα δεύτερο γκολ και ειδικά στο τέλος, είχαμε όμως κι εμείς μια-δυο καλές στιγμές που θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Τελικά δεν τα καταφέραμε. Ενα παιχνίδι κι ένα σκορ που αφήνει τα πράγματα ανοικτά για το δεύτερο ματς. Ξέρουμε ότι έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά κι εμείς έχουμε μεγάλη πίστη στην ομάδα μας και έχουμε ακόμα 90 λεπτά για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και να καταφέρουμε».

Για το ότι ο Πλατανιάς άσκησε πίεση στον ΠΑΣ και ότι… ελέω Περιστερίδη έμεινε το σκορ στο 1-0: «Δεν ασκήθηκε μεγάλη πίεση από τον Πλατανιά. Είχε τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο, γιατί οι ευκαιρίες έγιναν σε ανοικτό γήπεδο όταν εμείς προσπαθούσαμε να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα. Αυτό που συνέβη είναι κάτι φυσιολογικό γιατί όταν θες να γίνεις επιθετικός, σίγουρα πρέπει να ρισκάρεις όταν είσαι πίσω στο σκορ και μέσα σ' αυτό δημιουργούνται αρνητικές συνθήκες για την άμυνά μας. Το ξέρουμε ότι ο Πλατανιάς έχει πολύ καλή ποιότητα παικτών, ειδικά στην επίθεση. Συμφωνώ ότι ο Κώστας ήταν πάρα πολύ καλός σήμερα και μας βοήθησε να μείνει το σκορ στο 1-0».

Για τη συνέχεια των δύο ομάδων στη Super League: «Πιστεύω ότι και οι δυο ομάδες είναι πάρα πολύ καλές. Και ο Πλατανιάς είναι μια πάρα πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Όπως πιστεύω ότι είμαστε κι εμείς στο ίδιο επίπεδο, μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι η συνέχεια για τις δυο ομάδες επειδή οι προϋποθέσεις τους είναι καλές, είναι αισιόδοξη. Είμαι αισιόδοξος ότι και οι δυο ομάδες θα πάνε καλά. Δεν παίζουμε μόνοι μας, ξέρετε πώς είναι τα πράγματα. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν καλή οργάνωση, στόχους και καλή αγωνιστική παρουσία. Θα γίνει μεγάλη μάχη και θα δούμε στο τέλος. Πάντως, υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο, συν-πλην και αυτό κάνει το πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό φέτος. Βλέπετε ότι πολλές ομάδες είναι γύρω-γύρω, μαζεμένες και αυτό θα δώσει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον από εδώ και πέρα».