Ανακοινώσεις Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη και της ΝΟΔΕ Λασιθίου σχετικά με τις περιστατικά εξαπάτησης πολιτών από επιτήδειους στην Ιεράπετρα

Στην ανακοίνωσή του ο κ.Αυγενάκης αναφέρει:

 

«Σε ότι αφορά στα περιορισμένου εύρους περιστατικά εξαπάτησης που έχουν λάβει χώρα στον Ν. Λασιθίου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Ιεράπετρας από φερόμενα ως μέλη της ΝΔ που ζητούν χρήματα και άλλα προσωπικά στοιχεία από πολίτες, επισημαίνεται ότι μετά από ενημέρωση της Διοίκησης του Κόμματος, έχει επιληφθεί η Ελληνική Αστυνομία. 
Τα τοπικά στελέχη του Κόμματός μας ήδη συνεργάζονται με το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής για τον εντοπισμό των δραστών».

 

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Λασιθίου της ΝΔ

Πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι, πολίτες του νομού Λασιθίου δέχονται τηλεφωνικές οχλήσεις από επιτήδειους, οι οποίοι εξ ονόματος της Νέας Δημοκρατίας ζητούν προσωπικά στοιχεία και χρηματικά ποσά.
Για την προστασία των πολιτών και για την διασφάλιση της αξιοπιστίας της παράταξης, ενημερώνουμε τους πολίτες του νομού Λασιθίου και τα μέλη του κόμματος, ότι ουδεμία οικονομική εξόρμηση γίνεται την περίοδο αυτή από την Νέα Δημοκρατία, πέραν της προμήθειας της κάρτας μέλους του κόμματος. Η διαδικασία αυτή είναι συγκεκριμένη, γίνεται από την Κεντρική Διοίκηση μετά από συνεννόηση με τα ενδιαφερόμενα μέλη και η κάρτα παραλαμβάνεται αποκλειστικά με αντικαταβολή, από συγκεκριμένη εταιρία ταχυμεταφορών(κούριερ).
Σε όσες περιπτώσεις εξαπάτησης υπέπεσαν στην αντίληψη μας έχει ήδη επιληφθεί η Ελληνική Αστυνομία. Παρακαλούμε τους πολίτες και τα μέλη μας που θα δεχτούν στο μέλλον παρόμοιες τηλεφωνικές προσπάθειες εξαπάτησης, να μας ενημερώνουν άμεσα για να προβαίνουμε στις νόμιμες ενέργειες.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6944758490.