Την πρόκριση στο ΟΑΚΑ θα προσπαθήσει να πάρει ο Πλατανιάς όπως υποστήριξε ο Γιώργος Παράσχος, που παράλληλα εν όψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ σημείωσε ότι θα δυσκολευτεί αρκετά ο "δικέφαλος" απέναντι στην ομάδα του.

Ματς με πολλές μονομαχίες αλλά και ρυθμό χαρακτήρισε αυτό με την ΑΕΚ ο έμπειρος προπονητής. Αναλυτικά όσα ανέφερε στην τοποθέτησή του:

«Το χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήταν η πολλή δύναμη και το πάθος. Στα 93 λεπτά που κράτησε αυτό το παιχνίδι πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες έδωσαν μάχες χαμηλά, αλλά και στον αέρα, ένα δυνατό παιχνίδι με καλό ρυθμό μπορώ να το χαρακτηρίσω. Πιστεύω ότι ειδικότερα αμυντικά κι επειδή δικός μας αντικειμενικός σκοπός ήταν -γιατί στα παιχνίδια του Κυπέλλου μετράει πάρα πολύ το γκολ αν το δεχθείς στην έδρα του- να μη δεχτούμε πάνω απ' όλα γκολ. Είχαμε μια πολύ καλή και οργανωμένη άμυνα γι' αυτό και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο παρόλο ότι ερχόταν από συνεχόμενα καλά αποτελέσματα και μεγάλα σκορ, να κάνει σε όλο το παιχνίδι -αν έκανε- μία ευκαιρία. Σύμφωνα με τις ευκαιρίες που έγιναν στο παιχνίδι, εάν μια ομάδα δικαιούταν να πετύχει κάποιο γκολ νομίζω πως ήταν η ομάδα μου μέσα από αυτή την καλή αγωνιστική κατάσταση που έδειξε και σήμερα πως βρίσκεται, με την απόδοση που είχε. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Ξέρουμε πως η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον το γκολ που δεν πετύχαμε εδώ, να το πετύχουμε εκεί».

Για το γεγονός ότι δύσκολα χάνει ο Πλατανιάς και για τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ: «Πιστεύω ότι θα γίνει πάλι ένα κλειστό και δυνατό παιχνίδι. Σίγουρα η ΑΕΚ θα μας πιέσει περισσότερο, θα παίξει πολύ πιο επιθετικά. Θα προετοιμαστούμε γι' αυτό το παιχνίδι και όπως το είπατε, δεν χάνουμε πάρα πολύ εύκολα σε πολλές έδρες, έτσι και στο συγκεκριμένο νομίζω ότι η ΑΕΚ θα δυσκολευτεί πολύ να μας περάσει κάποιο γκολ ή να μας κερδίσει».

Για τις πολλές διακοπές που είχε το ματς και τα πολλά φάουλ που σφύριξε ο διαιτητής: «Σ' αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ας φροντίσουν οι ίδιοι οι διαιτητές ν' αφήνουν το παιχνίδι να παίζεται περισσότερο. Εχετε δίκιο, το παιχνίδι είχε πάρα πολλά σφυρίγματα, παρόλα αυτά στα λίγα λεπτά που παίχθηκαν, το παιχνίδι είχε έναν πάρα πολύ καλό ρυθμό και ήταν πάρα πολύ δυνατό. Γι' αυτό και το χαρακτηριστικό του ήταν οι πολύ δυνατές μονομαχίες αλλά ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς γιατί όταν τα παιχνίδια κιόλας είναι συνεχόμενα το ένα πίσω από το άλλο εμείς δεν έχουμε και τις πάρα πολλές λύσεις για να μπορούμε ν' αντεπεξέλθουμε».


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook