Απολογισμό με έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής υποστηρίζει ο επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας, Μανώλης Σκουλάκης ότι έκανε ο δήμαρχος Χανίων Τ. Βάμβουκας σε χθεσινή εκδήλωση παρουσίασης του έργου της δημοτικής αρχής.

Όπως αναφέρει ο πρώην δήμαρχος, Μανώλης Σκουλάκης, ο Τάσος Βάμβουκας παρουσίασε χθες έργα που αποτελούν απλώς τη συνέχιση έργων που είχαν αρχίσει με την προηγούμενη δημοτική αρχή. Με καυστικό μάλιστα, τρόπο εύχεται στον δήμαρχο την επόμενη φορά να ανακοινώσει έργα που θα έχει εμπνευστεί και φέρει εις πέρας ο ίδιος.

Δείτε τη δήλωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Χανιά μαζί για τον Δήμο μας”, Μανώλη Σκουλάκη που σχολίασε τον απολογισμό του δημάρχου Χανίων για το μέχρι τώρα έργο των 2,5 ετών της θητείας του:

«Χαιρόμαστε που ο Δήμαρχος Χανίων με τις χθεσινές του ανακοινώσεις, ουσιαστικά ανέδειξε ως τα σημαντικότερα έργα του, τη συνέχιση των έργων της δικής μας θητείας. Παρά το ότι για πρώτη φορά παραδέχθηκε ότι συνεχίζει το έργο των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών, εμείς του ευχόμαστε στον επόμενο απολογισμό, να ανακοινώσει έργα, που οραματίστηκε, μελέτησε και χρηματοδότησε με δικές του προσπάθειες . Εμείς τότε θα τον παινέσουμε, γιατί μας ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας».

Μάλιστα, για το θέμα ο κ. Σκουλάκης θα μιλήσει αύριο ενώ θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στις 12.00

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook