Δόθηκαν στους 4 συλλόγους των Χανίων που στηρίζουν παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο Santa Run 2016.

Έφτασε η ώρα να αποδοθούν σε 4 συλλόγους των Χανίων τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών σε αυτό που έχει εξελιχθεί γιορτή της αλληλεγγύης, το Santa Run.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε απόψε στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων η οργανωτική επιτροπή έδωσε το συνολικό ποσό των 76.000 ευρώ που συγκεντρώθηκαν από το Santa Run Χανιά, σε 4 συλλόγους του νομού που στηρίζουν παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας, την ΕΛΕΠΑΠ, το ΚΗΦΑΑΜΕΑ, το ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη» και τον «Ορίζοντα».

Όπως επισημάνθηκε στο σύνολο των 5 χρόνων το Santa Run έχει ξεπεράσει το ποσό των 300.000 ευρώ το οποίο έχει αποδώσει στους 4 συλλόγους. Αξίζει μάλιστα, να αναφερθεί ότι υπερδιπλασιάστηκαν οι εθελοντές φτάνοντας τους 250 την ίδια ώρα που στο σύνολο τα άτομα που δραστηριοποιούνται είναι 300 στον αριθμό.

Κ. Ορφανίδης – Εκπρ. Santa Run

 
 
 
Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι των 4 συλλόγων εξέφρασαν την τεράστια ικανοποίησή τους για αυτή την οικονομική βοήθεια που ειδικά σε περιόδους κρίσεις είναι καθοριστικής σημασίας για τη συνέχιση του έργου τους. Όλοι από κοινού δεν παρέλειψαν να απευθύνουν ένα τεράστιο ευχαριστώ στους πολίτες που συμμετείχαν στο Santa Run βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο το έργο των συλλόγων.

αυτή που Νίκη Βελεγράκη ΚΗΦΑΜΕΑ
 
Νίκη Βελεγράκη – ΚΗΦΑΑΜΕΑ
 

Ε. Χουδαλάκη – ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη»

Μ. Μανουσέλη – ΕΛΕΠΑΠ

Σπ. Αδοντάκης – “Ορίζοντας”

 
 
 
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook