Ωμός και καυστικός όπως πάντα ο "Ιαβέρης" μίλησε για εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα με όπλο το αυτοκίνητο - Τι είπε για το δυστύχημα με την Πόρσε

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Χανίων , μίλησε σήμερα ο "Ιαβέρης", κατά κόσμον Τάσος Μαρκουίζος, σχετικά με την οδηγική συμπεριφορά.

Ο "Ιαβέρης", μίλησε με καυστικό και ωμό τρόπο, όπως άλλωστε συνηθίζει για την ανάρμοστη συμπεριφορά των οδηγών στην Ελλάδα, που πολλές φορές οδηγεί σε τροχαία δυστυχήματα.

Διαβάστε τι είχε πει στο Flashnews.gr για την οδηγική συμπεριφορά στην Κρήτη

Έκανε λόγο για το αυτοκίνητο και πως στα χέρια ορισμένων οδηγών αυτό μετατρέπεται σε όπλο ενώ το "βλήμα" είναι ο ίδιος ο οδηγός.

Ο "Ιαβέρης αναφέρθηκε και στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα με την Πόρσε:

"Όλόκληρη η Ελλάδα μιλούσε για το συγκλονιστικό δυστύχημα με την Πόρσε. Εντυπωσιάστηκε όμως δεν συγκλονίστηκε. Ένιωσαν λες και έβλεπαν ένα υπερθέαμα. Τα παιδιά που βλέπουν παρόμοιες καταστάσεις σε παιχνίδια εθισμού δεν τρόμαξαν,οι άλλοι που απλώς δεν ασχολούνται εντυπωσιάστηκαν. Ο συγκλονισμός λοιπόν δεν ήρθε με την έκρηξη της Πόρσε αλλά την επόμενη μέρα. Τι ήταν η επόμενη ημέρα; Η εξόδιος ακολουθία μιας μητέρας 33 ετών και ενός παιδιού που ήταν στην αγκαλιά της. Γιατί όμως βρισκόταν εκεί; Γιατί οι συγγενείς αποφάσισαν αυτό να μην μείνει μόνο του σε αυτό το τραγικό ταξίδι στο υπερπέραν. Από εξω βρισκόταν οι τραγικοί παππούδες και γονείς, ο μπαμπάς και μαμά της 33χρονης και παππούς και γιαγιά του 3χρονου. Αυτοί βίωσαν την απόγνωση. Αυτό πρέπει να φωνάζουν τα ΜΜΕ, όχι για την έκρηξη της Πόρσε. "

Ονόμασε τα τροχαία δυστυχήματα ως τροχαία εγκλήματα εξ αλητείας όπου είναι στο μέγιστο ποσοστό κάτω από 30 ενώ είναι η πρώτη αιτία θανάτων κάτω από 30. 

Ο κ.Μαρκουίζος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως γενοκτονία, αυτό που γίνεται στους δρόμους της Ελλάδας, όπου δηλαδή χιλιάδες νέοι αφήνουν την τελευταία τους πνοή σε τροχαία δυστυχήματα