Πληροφορίες του flashnews.gr θέλουν να έχουν κάνει φτερά δεκάδες χιλιάδες ευρώ από το Ταμείο της Ενωσης

Μία υπόθεση που πριν μερικά χρόνια είχε απασχολήσει έντονα τους κύκλους της ΕΛΑΣ , σήμερα φτάνει και στο γραφείο των εισαγγελικών αρχών του Ηρακλείου, με τον πρόεδρο της σημερινής διοίκησης της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργο Πικράκη να καταθέτει πολυσέλιδη αναφορά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ζητώντας να ελεγχθούν τα βιβλία Εσοδων-Εξόδων της Ενωσης, από το 1995 μέχρι και σήμερα.

Πληροφορίες του flashnews.gr θέλουν να έχουν κάνει φτερά δεκάδες χιλιάδες ευρώ από το Ταμείο της Ενωσης και παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει τα παλαιότερα χρόνια, παρά τις πιέσεις των συνδικαλιστικών οργάνων της τοπικής ΕΛΑΣ.. μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί καμία λογική εξήγηση για το τι έγιναν τα χρήματα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να διοριστούν και πραγματογνώμονες, προκειμένου να γίνει εξονυχιστικός  έλεγχος .

Η σημερινή διοίκηση των Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, ζητάει απαντήσεις να αποδοθούν ευθύνες, εφόσον, βέβαια προκύψουν και να σταματήσουν οι συζητήσεις μεταξύ των αστυνομικών για.. τυχόν οικονομικές ατασθαλίες.

Το κλίμα στην τοπική ΕΛΑΣ θυμίζει καζάνι που βράζει. Αρκετοί ένστολοι καλούν τους συναδέλφους τους να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να σταματήσουν να υπάρχουν στόματα ερμητικά κλειστά, που αφήνουν υπονοούμενα ότι καποιοι γνωρίζουν και δεν μιλούν, καλύπτωντας τις ατασθαλίες αστυνομικών

Σε λίγα λεπτά, μάλιστα, θα ξεκινήσει η γενικη συνέλευση των αστυνομικών, στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, η οποία αναμένεται να γίνει σε εκρηκτικό κλίμα..

Μάλιστα, στην σημερινή συνέλευση το παρόν θα δώσει και οπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγορης Γερακαράκου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook