Έναν μήνα μετά τις καταγγελίες και τις αναφορές για άλλαγή του χώρου της λαικής, η κατάσταση έξω απο το 16ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων παραμένει η ίδια

Στον δρόμο έξω απο το 16ο Δημοτικό Σχολείο, στην οδό Λευκών Ορέων πραγματοποιήθηκε και σήμερα η λαική αγορά της Τετάρτης, προκαλώντας την οργή γονέων και εκπαιδευτικών.

Όπως και πριν απο έναν μήνα – που είχε καταγγελθεί η απαράδεκτη κατάσταση – έτσι και σήμερα, μπορεί έξω απο την είσοδο του σχολείου να μην υπάρχουν πάγκοι, αλλά επικρατεί το κυκλοφοριακό χάος.

Παντού σταθμευμένα, φορτηγά, ημιφορτηγά, ΙΧ αυτοκίνητα και δίκυκλα.

Πάνω και κάτω απο τα – όμορφα – πεζοδρόμια, πάνω και κάτω απο διαβάσεις πεζών, η πλήρης αναρχία δημιουργεί μιαν κατάσταση που είναι απαράδεκτο να υπάρχει μπροστά στην είσοδο ενός σχολείου.

Οι γονείς ζητούν την μεταφορά της λαικής αγοράς, γιατί – όπως έχουν γνωστοποιήσει – εαν επαναληφθεί το ίδιο και την ερχόμενη Τετάρτη, τότε θα προβούν σε κινητοποιήσεις.

Πάντως προκαλεί εντύπωση η τόσο μεγάλη καθυστέρηση απο τον Δήμο Χανίων στο να ληφθεί μια απόφαση για μεταφορά της λαικής σε άλλον δρόμο.

Εκτός κι αν κάποιοι σκέφτονται πως επειδή έμειναν 5 – 6 Τετάρτες μέχρι το κλείσιμο των σχολείων “παίζοντας καθυστέρηση” θα κυλήσει ο χρόνος χωρίς να χρειαστεί να πάρουν μιαν απόφαση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook