Γράφει Ο Παραπολιτικός… για τις ραγδαίες εξελίξεις στην ΠΑΕ Πλατανιά 

Μία ημέρα μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των παικτών του Πλατανιά με στέλεχος του ΠΑΟΚ και την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η ανάκριση για τα γεγονότα που αφορούσαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, μία νέα εξέλιξη δείχνει το κλίμα και την νοοτροπία που επικρατεί στην ομάδα.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της ΠΑΕ Πλατανιάς, ο Αλέξανδρός Αποστολόπουλος έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας, γιατί λένε ότι… δεν απαντάει στα τηλέφωνα. 

Ενώ κλήθηκε σε απολογία (με το ερώτημα να δει την πόρτα της εξόδου;) ο Γιώργος Μανούσος, ο οποίος κατά την ανακοίνωση πάντα της ΠΑΕ Πλατανιάς, παράκουσε τις εντολές του Μ. Μαθιουλάκη και προχώρησε σε δηλώσεις για τα γεγονότα.

Τώρα αυτή είναι η αλήθεια, ή μήπως θα δει την πόρτα της εξόδου επειδή πήγε κόντρα στις δηλώσεις του Προέδρου και υποστήριξε ότι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν έγινε κάτι σοβαρό;

Στις επόμενες ημέρες θα φανεί, αλλά σε κάθε περίπτωση όλα αυτά δεν δημιουργούν το ήρεμο κλίμα που επιθυμεί η ΠΑΕ Πλατανιάς και που αναφέρει στην ανακοίνωση της.

Να σημειωθεί ότι δεν υπήρχε κάποιο σχόλιο για την συνάντηση των παικτών της με τον παράγοντα του ΠΑΟΚ (!). 

Γιατί άραγε;

Υ.Γ. Μαθαίνουμε ότι υπάρχει πολύ παρασκήνιο γύρω από το θέμα, το οποίο μάλλον θα βγει στην επιφάνεια μετά το τέλος των ανακρίσεων και ευχόμαστε σαν Χανιώτες η Διοίκηση να έχει κρατήσει ίσες αποστάσεις από την κόντρα των δύο μεγάλων ΠΑΕ και δεν αναμίχθηκε σε μεθοδεύσεις της τελευταίας στιγμής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook