Έγγραφο Δημάρχου Πλατανιά προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης , σε συνέχεια προηγούμενων εγγράφων σχετικά με το ανωτέρω θέμα και μετά την πρόσφατη  επίσκεψη του Γ.Γ.Αθλητισμού κ.Ιούλιου Συνοδινού στο Νομό μας, επανήλθε με  το υπ αριθμ.8212/11-5-2017 νέο  σχετικό έγγραφο του , τονίζοντας  την πιεστική ανάγκη που υπάρχει στο Νομό μας , για τη δημιουργία ενός δεύτερου Γηπέδου υψηλών προδιαγραφών εκτός αυτό των Περιβολίων.

Στο έγγραφο αναφέρει ότιτο Γήπεδο Ταυρωνιτη είναι μια αθλητική εγκατάσταση  αναβαθμισμένη μεν στη λειτουργία της, αλλά χρειάζεται καταρχήν μία σειρά Μελετών προκειμένου να καταστεί ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, το οποίο θα εξυπηρετεί, όχι μόνο συλλόγους και αθλούμενους του Δήμου Πλατανιά, αλλά και  ευρύτερα του Νομού.

Τελειώνοντας, ο κ.Μαλανδράκης, ζήτησε από  το Γ.Γ. Αθλητισμού όπως, είτε μέσα από τις υπηρεσίες της Γ.Γ.Α., είτε σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης, εκπονηθούν οι Μελέτες για την αναβάθμιση του Γηπέδου Ταυρωνίτη, γεγονός το οποίο θα μας δώσει τη δυνατότητα να δρομολογηθούν οι  ενέργειες για τη χρηματοδότηση τους.