Μήνυση κατα παντός υπευθύνου απο τον σύλλογο εργαζομένων στους Δήμους Ν.Χανίων – Χωρίς τους συμβασιούχους θα “πνιγούμε” στα σκουπίδια;

“Επικίνδυνες” διαστάσεις λαμβάνει το θέμα των κινητοποιήσεων εργαζομένων και συμβασιούχων στους Δήμους του νομού Χανίων, όπως φάνηκε απο τις καταγγελίες του συλλόγου εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση στην είσοδο του “κλειστού” δημαρχείου Χανίων όπου συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της σημερινής κινητοποίησής τους.

Παρουσία της δικηγόρου και των μελών του ΔΣ του συλλόγου, η πρόεδρός του Αθηνά Γιαννουλάκη, κατήγγειλε την “περίεργη” αφαίρεση τριών απορριμματοφόρων απο το αμαξοστάσιο του Δήμου Χανίων στην Νέα Κυδωνία, θέμα στο οποίο είχε αναφερθεί το Flashnews.gr

Όπως είπε η κα Γιαννουλάκη, τα δύο απορριμματοφόρα “αφαιρέθηκαν” απο το υπο κατάληψη αμαξοστάσιο ενώ οι εργαζόμενοι έλειπαν για την συνέλευση του συλλόγου.

Η κα Γιαννουλάκη ανέφερε ότι επειδή υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο και τον λόγο για τον οποίο έφυγαν τα οχήματα, ο σύλλογος θα καταθέσει μήνυση κατα παντός υπευθύνου.

Επίσης κατήγγειλε παρεμβάσεις αιρετών της αυτοδιοίκησης, εκ των οποίων ένας απο την Κίσσαμο, κάνοντας λόγο για απειλές στους εργαζόμενους και συμβασιούχους που απεργούν. 

Όπως επισημάνθηκε ακόμη και να λήξουν οι κινητοποιήσεις, απο την στιγμή δεν θα υπάρχουν οι συμβασιούχοι, με τους λίγους μόνιμους εργαζόμενους η αποκομιδή των απορριμμάτων θα είναι πολύ δύσκολο να γίνει με τους ρυθμούς που είναι αναγκαίοι, ειδικά λόγω της τεράστιας αύξησής τους στην περίοδο του καλοκαιριού.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook