Μετανιωμένη για τον φόνο της 36χρονης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, δηλώνει στο newpost.gr, η 27χρονη Νικολέτα Π., η οποία το βράδυ της 3ης Αυγούστου 2016 πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του συντρόφου της στο Κορωπί, τη μαχαίρωσε και τη σκότωσε.

«Συνειδητοποιώ τόσον καιρό που είμαι στη φυλακή το μέγεθος του κακού που προκάλεσα. Τον πόνο και την ορφάνια σε τόσα παιδιά. Διότι ορφανά είναι όχι μόνο τα δυο παιδιά της συγχωρεμένης Θεοδώρας αλλά και τα δικά μου παιδιά», λέει χαρακτηριστικά. 

Η 27χρονη, στις αποκλειστικές τις δηλώσεις στο newpost.gr κι ενώ περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου για το έγκλημα που συντάραξε τη χώρα, περιγράφει τι ακριβώς συνέβη πριν από έναν χρόνο, έξω από το σπίτι του θύματος, στο Κορωπί.

«Δεν σκεφτόμουν. Ήμουν σε μεγάλη σύγχυση. Δεν καταλάβαινα τι έκανα. Ο ένας λόγος πάνω στον άλλο, η μια σπρωξιά μετά την άλλη, το ένα μαλλιοτράβηγμα μετά το άλλο, έφτασα στο σημείο να τρέξω στο αυτοκίνητο και να πάρω το μαχαιράκι που είχα με τα ψώνια της ημέρας. Μάρτυς μου ο θεός, δεν είχα σκοπό ουτε να τη σκοτώσω ούτε να την τραυματίσω. Θόλωσε το μυαλό μου, γύρισαν τα μάτια μου όταν πιαστήκαμε στα χέρια, στην απέλπιδα προσπάθεια και των δυο μας να διεκδικήσουμε τον ίδιο άνδρα, τον Γιάννη, που αποδείχτηκε ότι δεν άξιζε καμία θυσία από καμία από τις δυο μας».

Η 27χρονη, σήμερα, Νικολέτα, κατηγορεί για την τραγική κατάληξη του ερωτικού τριγώνου, τον σύζυγο του θύματος, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση και είχε αποκτήσει τα δυο παιδιά που έχει σήμερα.

«Αυτός ενδεχομένως είναι και ο ηθικός αυτουργός, όχι με την έννοια ότι με έβαλε να την σκοτώσω, αλλά θόλωνε διαρκώς τα νερά και δεν ξεκαθάριζε τη θέση του. Υποσχόταν και στις δύο τα ίδια ακριβώς πράγματα. Διαβεβαίωνε και τις δυο ότι μας αγαπούσε, μπαινόβγαινε στα δύο σπίτια και κοιμόταν το ένα βράδυ με εμένα και το άλλο με τη Θεοδώρα. Ήμουν άβγαλτη όταν τον γνώρισα, 20 ετών, μόλις είχα τελειώσει το σχολείο. Έμπλεξα με τον μεγαλύτερο ψεύτη της οικουμένης. Τη μία με έκανε να νιώθω πριγκίπισσα, την άλλη με έριχνε στα Τάρταρα». 

Στην επιείκεια της έδρας εναποθέτει τις ελπίδες η υπεράσπιση της 27χρονης Νικολέτας. 

Ο εκ των συνηγόρων της, Βασίλης Ταουξής, μιλώντας στο newpost.gr, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Αντιμετωπίζουμε μια υπόθεση, οι διαστάσεις της οποίας αγγίζουν τα όρια της αρχαίας τραγωδίας. Σταθήκαμε στο δικαστήριο - τόσο εγώ, όσο και η κυρία Μαρούπα που την υπερασπίστηκε ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού -με ήθος, αξιοπρέπεια και σεβασμό στη μνήμη της νεκρής και στην οικογένεια του θύματος. Δεν ξέφυγε ούτε στιγμή από τη σκέψη μας το γεγονός ότι τα δύο παιδιά της θανούσης είναι εντελώς ορφανά και τα δύο παιδιά της δράστιδος εκτίουν ποινή μέσα στη φυλακή».

«Δυστυχώς η Ελλάδα είναι από τις τελευταίες χώρες του πολιτισμένου κόσμου που γίνονται ακόμα εγκλήματα πάθους. Γιατί μόνο τέτοιο είναι το έγκλημα που διέπραξε η Νικολέτα. Στην υπόθεση έχουμε ένα Ιψενικό τρίγωνο, του οποίου το νεότερο και πιο "άβγαλτο" μέλος καλείται να αντιμετωπίσει τις Ερινύες της συνείδησής της και τη Νέμεσι της δικαιοσύνης. Ευχόμαστε η δικαιοσύνη να της αναγνωρίσει τα ελαφρυντικά τουλάχιστον της ηλικίας και της ψυχικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν όταν τέλεσε το έγκλημα», προσθέτει ο κ. Ταουξής.

Την ενοχή τς 27χρονης πρότεινε η Εισαγγελέας