Με τη δυναμική της εικοσαετούς εμπειρίας, η Δημιουργική Ομάδα Μαργαριτών παρουσιάζει τα «Boudalia 2017» και σας καλεί να απολαύσετε τη νέα παραγωγή της.

Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση, η οποία συνδυάζει το χιούμορ, την ευρηματικότητα, σκηνικά και κοστούμια υψηλών προδιαγραφών και βέβαια τη «ζωντάνια» και την «αγάπη» των συντελεστών της, που ουσιαστικά διαμορφώνουν με την προσωπική σφραγίδα κάθε συμμετέχοντα, την διαφορετικότητα και την μοναδικότητα της Δημιουργικής Ομάδας Μαργαριτών.

Το έργο έχει τίτλο «Στον Αέρα» και όπως κάθε χρόνο έχει γραφτεί από την ομάδα. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 19 Αυγούστου στις 21:30 στο Γήπεδο Μπάσκετ Μαργαριτών και οι παραστάσεις θα συνεχιστούν, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, έως και την Πέμπτη 24 Αυγούστου. Tη σκηνοθεσία υπογράφει και φέτος ο Βασίλης Ξενικάκης.

Λίγα λόγια για το έργο

Ένας ύποπτος φάκελος περιφέρεται στους διαδρόμους ενός τοπικού τηλεοπτικού καναλιού. Πέντε μαυροντυμένες χήρες, ένα μυστηριώδες ζευγάρι, δύο ταλαιπωρημένοι νιόπαντροι και ένας ιερέας διάσημος για τους τηλε-εξορκισμούς του, κυκλοφορούν στο ίδιο κανάλι για το δικό του λόγο ο καθένας. Ενώ τους ακολουθούμε λαχανιασμένοι στις αναζητήσεις τους, οι πόρτες κλείνουν, οι ήρωες εγκλωβίζονται και απειλούνται. Από τι; 

Τα «Bοudalia 2017» τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Μυλοποτάμου και του Οργανισμού Πολιτισμού – Τουρισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Αυλοπόταμος».