Τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν την Δευτέρα 

Σήμερα νωρίς το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες στην άνοδο της Ακρωτηρίου, όπως είχε ενημερώσει σε ανακοίνωση της η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.).

Οι εργασίες ξεκίνησαν από την οδό Πύργου στο ύψος των εργατικών κατοικιών και θα συνεχιστούν για πεντακόσια μέτρα μέχρι την οδό Ριζηνίας. Έτσι λοιπόν για σήμερα και αύριο επιτρέπεται μόνο η κάθοδος από την Ακρωτηρίου και όχι η άνοδος.

Αύριο αργά το απόγευμα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο τμήμα της ανόδου και από Δευτέρα να ξεκινήσουν οι εργασίες στην κάθοδο της οδού, για περίπου 150 μέτρα.

Αν και το χρονοδιάγραμμα ανέφερε ότι οι εργασίες θα τελειώσουν την Τρίτη υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο, και τα δυο ρεύματα να τεθούν προς κυκλοφορία την Δευτέρα, δηλαδή μια ημέρα νωρίτερα, όπως προανήγγειλε και ο Δήμαρχος Χανίων.

Πρέπει όμως να διευκρινιστεί, πως από σήμερα και έως ότου διαρκέσουν οι εργασίες, αργά το απόγευμα που θα γίνεται παύση των εργασιών

Ο κ.Βάμβουκας αναφέρθηκε και στα παράπονα ορισμένων συμπολιτών, κυρίως καταστηματαρχών, λέγοντας ότι "Όταν βλέπουμε να γίνεται έργο τότε πρέπει αν χαιρόμαστε και όχι γίνεται αντικείμενο στεναχώριας για κανένα." 

Ο κ.Σχετάκης ανέφερε ότι οι εργασίες στο σημείο ήταν απαραίτητες λόγω της επικινδυνότητας της οδού. Δεν παρέλειψε να αναφέρει πως "έργα χωρίς όχληση δεν γίνονται" ενώ δεν παρέλειψε να κάνει κριτική σε κάποιες αρνητικές δημοσιεύσεις σε social media.