Αστυνομικοί της σήμανσης, δυνάμεις της ΟΠΚΕ και της ασφάλειας, ερευνούν εξονυχιστικά το χώρο – Τα πρώτα ευρήματα μεταφέρθηκαν με σακούλες στην αστυνομική διεύθυνση

“Φύλλο και φτερό” κάνουν οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ το χώρο στον οποίο οι απαγωγείς κρατούσαν τον επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, συλλέγοντας στοιχεία για την απαγωγή που διήρκησε 6 ολόκληρους μήνες και έληξε σήμερα το πρωί, μετά την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση των επίλεκτων ανδρών της ΕΛΑΣ.

Από το πρωί, αστυνομικοί “σαρώνουν” τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον πάνω όροφο μάντρας αυτοκινήτων, στον οποίο κρατείτο δεμένος σε ένα κρεβάτι ο επιχειρηματίας, ψάχνοντας να βρουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αστυνομικοί της σήμανσης, “σπιθαμή προς σπιθαμή” ελέγχουν το χώρο και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το Flashnews.gr, μετέφεραν στην αστυνομική διεύθυνση με σακκούλες, ευρήματα που θα χρησιμοποιηθούν στην υπόθεση και θα αποτελέσουν μέρος της ογκώδους, όπως αναμένεται δικογραφίας.

Η πολυπληθής ομάδα της ΕΛΑΣ, για πάνω από 10 ώρες, ερευνά το χώρο που οι απαγωγείς είχαν μεταφέρει τον επιχειρηματία, σε  σε κομβικό σημείο, στον παράλληλο της Εθνικής οδού Χανίων – Ρεθύμνου και σε κοντινό σημείο με κέντρα διασκέδασης και κοινωνικών εκδηλώσεων. Υπενθυμίζεται ότι κάτω από τον όροφο που κρατείτο λειτουργούσε μάντρα αυτοκινήτων, ενώ όλος ο χώρος σφραγίστηκε από την αστυνομία.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook