Τον σάλο που έχει προκληθεί από ομοφοβικούς σχολίασε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης των Jumbo, Απόστολος Βακάκης, μιλώντας στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών.

 

Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε η προχωρημένη διαφήμιση της εταιρείας Jumbo, που έγινε θέμα συζήτησης προκαλώντας διχασμούς και συγκρούσεις.

Ο Απόστολος Βακάκης παρευρέθηκε στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών εκεί που ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις από τις τελευταίες διαφημίσεις της εταιρείας όπου στα καταστήματα ψωνίζουν ομόφυλα ζευγάρια. Ο κ. Βακάκης ανέφερε: «Εμείς δεν επικροτούμε ούτε αποδοκιμάζουμε καμία συμπεριφορά. Θέλουμε στα καταστήματά μας να έρχονται όλοι. Μιλάμε για τη Δημοκρατία της Χαράς. Η καμπάνια μας είναι φωτογραφίες από την ελληνική πραγματικότητα. Η Ελλάδα πρέπει να πάει μπροστά».

Ο Mr Jumbo δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι δέχτηκε κριτική ακόμα και από δικούς του ανθρώπους "Δέχτηκα σκληρή κριτική ακόμα και από το στενό μου περιβάλλον"

Μάλιστα τόνισε ότι στους τοίχους αρκετών καταστημάτων γράφτηκαν υβριστικά συνθήματα. Ο όμιλος είναι από τους μεγαλύτερους διαφημιζόμενους αφού το κονδύλι για διαφημίσεις αντιπροσωπεύει το 2% του ετήσιου τζίρου, ή 14 εκατ. ευρώ

Πηγή: newsit.gr