Με απένταξη κινδύνευε το έργο υποστηρίζει ο Μ. Σκουλάκης – Διαψεύδει τον κίνδυνο ο Τ. Βάμβουκας

Τέλος της εβδομάδας αναμένεται οι ιδιοκτήτες στους οποίους ανήκει έκταση προς απαλλοτρίωση για το έργο του κόμβου των Μουρνιών να υπογράψουν ώστε να προχωρήσει το έργο, πριν πάρουν την αποζημίωση. Η επίσπευση αυτή έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας του Μανώλη Σκουλάκη.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος ο κ. Σκουλάκης υποστήριξε στο σημερινό Δ.Σ. Χανίων, το έργο κινδύνευε με απένταξη λόγω καθυστέρησης και ο ίδιος με δική του πρωτοβουλία και επαφές που είχε με τους εμπλεκόμενους φορείς, τον ΟΑΚ και τους ιδιοκτήτες. Κατόπιν, επαφών οι ιδιοκτήτες της έκτασης δέχτηκαν να υπογράψουν ώστε να ξεκινήσει το έργο και να πάρουν την αποζημίωσή τους για τα εντός σχεδίου με κάποια καθυστέρηση. Έτσι απεμπλέκεται το έργο, όπως είπε.

Ο δήμαρχος Χανίων, διέψευσε ότι υπήρχε κίνδυνος απένταξης του έργου, ωστόσο όπως τόνισε στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων, η πρωτοβουλία του κ. Σκουλάκη ήταν θετική. Η οικογένεια που έχουν ιδιοκτησία στην περιοχή μετά τις επαφές του κ. Σκουλάκη αποφάσισε την παραχώρηση της έκτασης πριν λάβουν τις απαραίτητες αποζημιώσεις. Ωστόσο, επέμεινε ότι το έργο δεν κινδύνευε να απεμπλακεί, απλώς με αυτή την παρέμβαση του κ. Σκουλάκη, όπως επεσήμανε, το έργο θα επιταχυνθεί και τόνισε ότι το έργο αυτό χρηματοδοτείται από τα ΕΣΠΑ με ενέργειες της παρούσας δημοτικής αρχής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook