Στόχος και φέτος είναι να σκορπίσουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους και να δημιουργήσουν αισθήματα χαράς, αγάπης και αλληλεγγύης τις άγιες αυτές ημέρες.

Στο πλαίσιο του χριστουγεννιάτικου εορταστικού προγράμματος που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά, την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο του τρένου στη Δημοτική Ενότητα Κολυμβαρίου.

Οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι, καθώς επίσης και οι επισκέπτες, επιβιβάστηκαν στο τρενάκι, με αφετηρία το ΔημαρχείοΠλατανιά και είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν τη βόλτα τους στις Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε. Κολυμβαριου. Η γιορτή συνεχίστηκε σε αίθουσα του Δημοτικού σχολείου Κολυμβαρίου.  Τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη που τους μοίραζε λιχουδιές, συμμετείχαν στους χορούς και στα παιχνίδια του Κλόουν ''PEPITO'', ενώ μαθήτριες του εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά είχαν αναλάβει το face painting των παιδιών. Τέλος, μικροί μεγάλοι διασκέδασαν και χόρεψαν με τη μουσική που επιμελήθηκε ο DJ Νίκος Βογιατζάκης.

To τρενάκι σήμερα Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου συνεχίζει το ταξίδι του στη  στη Δημοτική Ενότητα Μουσούρων   όπου θα καταληξει στο Δημοτικό σχολείο Αλικιανού για μια μεγαλη γιορτη.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και σήμερα με τη μουσικη παράσταση "Αγια Νύχτα" στο Πολιτιστικό κέντρο Μάλεμε, στις 19:00

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πλατανιά, γίνονται με τη συνεργασία των οικείων τοπικών συμβουλίων, των πολιτιστικών συλλόγων και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.