Τα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων ΝΔ λειτουργούν στη Νικολάου Πλαστήρα 2 στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Όπως αναφέρεται από τη διοίκηση της ΝΟΔΕ:

“Στις διεργασίες του 11ου συνεδρίου ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσίασε το σχέδιο του για την επόμενη μέρα της Ελλάδας που μας αξίζει. Μίλησε για μία χώρα αναγεννημένη και ζωντανή, ευημερούσα, αισιόδοξη, ασφαλή και ελεύθερη.

Για να αλλάξουμε την χώρα, πρώτα απ’ όλα αλλάζουμε εμείς οι ίδιοι. Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει. Αλλάζουν οι συνήθειες μας, αλλάζει η λειτουργία μας, αλλάζει ο ίδιος ο τρόπος που κάνουμε πολιτική και αυτό το δείχνουμε καθημερινά.

Κάνοντας πράξη το όραμα του συντοπίτη προέδρου μας, μεταφέραμε τα γραφεία της Νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής Χανίων σε έναν νέο σύγχρονο χώρο στο κέντρο της πόλης.

Εκεί έχουν την δυνατότητα τα όργανα της ΝΟΔΕ Χανίων να συνεδριάζουν τακτικά, οι θεματικοί τομεάρχες να ενημερώνουν τα στελέχη για τα προβλήματα του τομέα ευθύνης τους σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών οργανώσεων. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα τηλεδιάσκεψης με τα κεντρικά γραφεία της Πειραιώς,  για άμεση παρουσίαση και ανάλυση θεμάτων που αφορούν την περιοχή των Χανίων.

Στα γραφεία μας από το κέντρο της πόλης, νιώθουμε τον σφυγμό της πόλης, είναι εύκολα προσβάσιμα από όλους τους συμπολίτες μας που θέλουν να ενημερωθούν για τις θέσεις της παράταξης μας σε καίρια ζητήματα, για το  όραμα μας για την επόμενη μέρα, αλλά και για να μας ενημερώσουν για προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μαθαίνουμε, προχωράμε, εξελισσόμαστε. Με κουράγιο, αυτοπεποίθηση, σκληρή δουλειά, εντιμότητα και συνέπεια, μπορούμε να συμβάλλουμε οι ίδιοι για να αλλάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα. Γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook