Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Χανίων, στο χώρο του ιστορικού καφέ «Κήπος», το απόγευμα του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, τοπικοί φορείς καθώς και στελέχη της Δ.Ε.Ε.Π. Χανίων. Παράλληλα, το παρών έδωσαν και οι βουλευτές Χανίων, Σέβη Βολουδάκη και Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης. Εκ μέρους της Ντόρας Μπακογιάνη, η οποία απουσίαζε από την εκδήλωση λόγω υποχρεώσεων, παρευρέθηκε η κα. Μαριάνα Μπονατάκη.

Όπως τόνισε η κα. Σέβη Βολουδάκη, η νέα χρονιά αποτελεί ορόσημο για τη Νέα Δημοκρατία, καθώς συμπληρώνει το 50ο έτος από την ίδρυση του κόμματος. Παράλληλα, στάθηκε στη σπουδαιότητα της επιστολικής ψήφου για τις ερχόμενες Ευρωεκλογές, όπου, όπως δήλωσε «τον Ιούνιο θα δούμε τα αποτελέσματα της καθιέρωσης της επιστολικής ψήφου, καθώς οι πολιτες μας εντός και εκτός Ελλάδος θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα».

Με τη σειρά του, ο βουλευτής Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ευχήθηκε για μία καλύτερη νέα χρονιά, ενώ παράλληλα τόνισε ότι «η Νέα Δημοκρατία και η Δ.Ε.Ε.Π. έχουν πολλές ακόμη προκλήσεις να αντιμετωπίσουν». Ακόμη, ο Βουλευτής Χανίων στάθηκε και εκείνος στις Ευρωεκλογές, αναφέροντας ότι «είναι σημαντικές τόσο για τη Νέα Δημοκρατία όσο και για τη χώρα. Θα πρέπει να δώσουμε το μήνυμα ότι είμαστε μία σημαντική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αναγνώστηκε χαιρετισμός από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, λόγω υποχρεώσεων, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην κοπή της πίτας.

Παράλληλα, χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές Χανίων, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και νέος πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Χανίων, Μανώλης Φραγκάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook