Θετικό ήταν το κλίμα στην πρώτη συνάντηση που τέθηκαν επί τάπητος όλα τα δεδομένα για την παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου.

Η παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου αποτελεί, στην παρούσα φάση, την μοναδική προτεραιότητα της διοίκησης. Κάτι που αποτελεί βέβαια κοινή επιθυμία με την προϋπόθεση πως θα γίνουν βήματα προς τα μπροστά. Είναι δεδομένος ο σεβασμός και η εκτίμηση από την πλευρά του Νίκου Παπαδόπουλου προς τα πρόσωπα εκείνων που κράτησαν ζωντανό τον ΟΦΗ και πέραν όλων των άλλων υπάρχει το κοινό όραμα για τα επόμενα χρόνια. Πάνω σε αυτά τα πλαίσια, το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στο Νίκο Παπαδόπουλο και τους Γιώργο Αλετρά, Κώστα Καζανάκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών δεν ήταν η πρώτη – καθώς μεταξύ τους είχαν προηγηθεί και άλλες – ωστόσο χθες τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το καλό κλίμα ήταν εκείνο που επικράτησε ανάμεσα στις δύο πλευρές καθώς και τόσο ο «Παπ», όσο και ο ΟΦΗ θέλουν να κλείσει γρήγορα το θέμα προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook