Συνελήφθη, 41χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό, και πλαστογραφία στο Ηράκλειο.

Επιπλέον, συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου που επιχείρησε, να ταξιδέψει με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γερμανία.

Συνελήφθη προχθές στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 41χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας για διευκόλυνση εξόδου από τη xώρα, σε μη νόμιμο αλλοδαπό και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, το πρωί του Σαββάτου, ο 41χρονος συνόδευε τoν 20χρονο στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων Αρχών Συρίας.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση πρόεκυψε ότι ο 41χρονος προμήθευσε τα συγκεκριμένα ταξιδιωτικά έγγραφα στον 20χρονο, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο του από τη χώρα.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook