Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Ίδρυμα Μεσογειακών Μελετών στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στα Χανιά – Για συνεργασία κομμάτων με στόχο την διακυβέρνηση και την έξοδο απο την κρίση μίλησαν οι Κρεμαστινός – Βαλυράκης

Γνωστές και άγνωστες πτυχές από τον πολιτικό βίο του Ανδρέα Παπανδρέου ξετυλίχτηκαν το βράδυ της Κυριακής στο ΚΑΜ στα Χανιά, στην διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε το Ίδρυμα Μεσογειακών Μελετών  με συνδιοργανωτή την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων με θέμα: «Ανδρέας Παπανδρέου : Εθνική Στρατηγική, Παρελθόν και Μέλλον».

Υπο τον συντονισμό του Ιπποκράτη Μανουδάκη, βασικοί ομιλητές ήταν δύο στενοί συνεργάτες του Ανδρέα Παπανδρέου και πρώην Υπουργοί, ο Δημήτρης Κρεμαστινός και ο Σήφης Βαλυράκης.

Μάλιστα ο κ.Κρεμαστινός – ο οποίος ήταν και προσωπικός γιατρός του Ανδρέα Παπανδρέου – μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για θέματα που αφορούσαν τον μεγάλη ηγέτη θέλοντας – όπως είπε – να απαντήσει σε διάφορα που ακούγονται και γράφονται.

Τόσο ο ίδιος, όσο και ο αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Μεσογειακών Μελετών Σήφης Βαλυράκης, αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα εθνικής συννεννόησης και χάραξης εθνικής στρατηγικής για να ξεπεραστούν τα μεγάλα προβλήματα της χώρας.

Μάλιστα ο κ.Βαλυράκης επεσήμανε την αναγκαιότητα συνεργασίας κομμάτων για την διακυβέρνηση της χώρας, τονίζοντας πως επιβάλλεται να ξεπεραστούν προσωπικές διαφορές και να υπάρξει σύγκλιση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, αυτή η συνεργασία δνε πρέπει να είναι προεκλογική αλλά διαχρονική.

 
 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook