Ο Μανώλης Μπασιάς με γραπτή του δήλωση αποχαιρέτησε την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, με την οποία συνεργάστηκε για αρκετά χρόνια είτε ως προπονητής της α’ ομάδας, είτε των ακαδημιών.

Στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του εκφράζει ευχαριστίες προς τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ και το ΣΥΝΚΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε τον ευχαριστεί θερμά για την πολυετή προσφορά του.

Η γραπτή δήλωση του Μ. Μπασιά είναι η εξής:

Με την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς στην ομάδα Παίδων της «Α.Ε.Ε.Κ  ΣΥΝ.ΚΑ» κλείνει για εμένα ένας σημαντικός προπονητικός κύκλος.

Ένας  κύκλος γεμάτος χαρές, εμπειρίες και προσφορά στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο του τόπου μου,  μαζί με την ομάδα που πιστά υπηρέτησα για 6 συνεχόμενα χρόνια από διάφορα πόστα.

Για το λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της «Α.Ε.Ε.Κ ΣΥΝ.ΚΑ»  κ. Μυλωνάκη Γιάννη τον Αντιπρόεδρο κ. Χιωτάκη Ανδρέα και όλο το Δ.Σ για το όραμα που μοιραστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Τις γενικές αρχηγούς των παίδων  κ. Χρύσα Χατζάκη και κα. Άννα Μαρία  Χριστοδουλάκη για την καταπληκτική συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια τους τόσο προσωπικά όσο και στην ομάδα.

Τον γενικό αρχηγό κ. Χρόνη Αγγελάκη έναν  ξεχωριστό άνθρωπο από αυτούς που σπανίζουν στις μέρες μας τόσο μέσα στον δύσκολο χώρο του ποδοσφαίρου όσο και μέσα στην  κοινωνία μας γενικότερα.

Τους γονείς των παιδιών  για την άριστη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια, συμβάλλοντας τα μέγιστα, πάντα μέσα από τον ρόλο τους, στην εξέλιξη των παιδιών τους και της ομάδας.

Τέλος θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω έναν σπουδαίο άνθρωπο τον πρόεδρο του  συνεταιρισμού κ. Απόστολο Αλεξάκη για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την  πρώτη ημέρα της παρουσίας μου στην ομάδα πριν από 6 χρόνια μέχρι και σήμερα.

Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας παίδων, μιας ομάδας με μεγάλο ταλέντο, με παιδιά που έχουν εξελιχτεί μέσα από πολυετή εκπαίδευση, τόσο από την «Ακαδημία Νέας Κυδωνίας» όσο και από την ομάδα της «Α.Ε.Ε.Κ ΣΥΝ.ΚΑ» να συνεχίσουν έχοντας επαγγελματική νοοτροπία να βάζουν υψηλούς στόχους και να βελτιώνονται συνεχώς κυνηγώντας τα όνειρα τους.

Με εκτίμηση

Μπασιάς Μανώλης

Προπονητής Ποδοσφαίρου

Στην ανακοίνωση του ΣΥΝΚΑ αναφέρονται τα εξής:

Με αφορμή την αποχώρηση του προπονητή της ομάδας Παίδων κ. Μανώλη Μπασιά, το Δ.Σ. της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, οι γονείς και οι ποδοσφαιριστές τον ευχαριστούν για την πολυετή προσφορά του, τόσο στην αθλητική, όσο και στην πνευματική διάπλαση των παιδιών μας.

Αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι στη σύντομη ιστορία της ομάδας μας και γι’ αυτό τον ευχαριστούμε θερμά για όσα έδωσε όλα αυτά τα χρόνια, από οποιοδήποτε πόστο και αν κλήθηκε να «υπηρετήσει» την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην περαιτέρω προπονητική του πορεία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook