Συγγενείς της Στέλλας Ακουμιανάκη επιτέθηκαν σε γιατρό από την Αθήνα που ήρθε στα Χανιά για να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης

Συνεχίζεται σήμερα το πρωί στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων η δίκη σε δεύτερο βαθμό για το θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη στο Ρέθυμνο το 2011.

Η σημερινή δικάσιμος ξεκίνησε με τις καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης και ενώ εντός της δικαστικής αιθούσης όλα κύλουν ομαλά, έξω από τα δικαστήρια, σημειώθηκε ένταση μεταξύ συγγενών της Στέλλας Ακουμιανάκη και γιατρού ο οποίος είχε καταθέσει νωρίτερα στο δικαστήριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Παπανικολάου, νευροχειρούργος και γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, προσκληθείς από τους συνηγόρους υπεράσπισης των δυο γιατρών, να καταθέσει την επιστημονική του άποψη σχετικά με ιατρικά στοιχεία που υπάρχουν στην δικογραφία, έγινε “στόχος” των συγγενών της Στέλλας Ακουμιανάκη που τον κατηγορούν οτι ενώ δεν ήταν στο περιστατικό, προσπαθεί να αθωώσει τους συναδέλφους του.

Κατά την έξοδο του κ. Παπανικολάου από την δικαστική αίθουσα και την στιγμή που έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, συγγενείς της Στέλλας του επιτέθηκαν λεκτικά, κατηγορώντας τον οτι χωρίς να γνωρίζει επί της ουσίας την υπόθεση της αδικοχαμένης Ακουμιανάκη, κατέθεσε με μόνο σκοπό την αθώωση των δυο κατηγορούμενων γιατρών.

“Ήρθατε να υποστηρίξετε και τίποτα άλλο. Φάγατε το παιδί μας. Εσύ που έρχεσαι και τους υποστηρίζεις είσαι το ίδιο με αυτούς. Τι ήρθες να πες εδώ, ότι οι γιατροί εκαναν τα πάντα;. Παρκάρατε το παιδί στο ράντσο και το αφήσατε να πεθάνει”, έλεγε φωνάζοντας συγγενής της Ακουμιανάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook