Εγκαίνια, επισκέψεις σε έργα και συναντήσεις με δημάρχους και εκπροσώπους φορέων

Το απόγευμα της Παρασκευής θα φτάσει στο Hράκλειο ο υπουργός Yποδομών Χρήστος Σπίρτζης και στις 8 το βράδυ της ίδιας μέρας θα εγκαινιάσει τον νέο υπερσύγχρονο σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου. 

Την επόμενη μέρα ο κ. Σπίρτζης θα επισκεφτεί τον κάθετο οδικό άξονα προς Μεσαρά στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας όπου έχει «κολλήσει» το έργο και στη συνέχεια τον κόμβο Αγίας Πελαγίας όπου εγκρίθηκε η δαπάνη για τη διενέργεια του διαγωνισμού.

Αμέσως μετά, στην 1 μμ και στην αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου Ηρακλείου θα συναντηθεί με όλους τους Δημάρχους της Κρήτης.
  
Ήδη μάλιστα ο υπουργός Υποδομών έχει στείλει στους δήμους της Κρήτης ένα έγγραφο ζητώντας να στείλουν μία λίστα με έργα που έχουν προγραμματίσει στο δήμο τους αλλά και παρατηρήσεις επί του θεσμικού πλαισίου και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.


 
 Την Κυριακή ο Χρήστος Σπίρτζης και ο γενικός γραμματέας υποδομών Γιώργος Δέδες, θα βρεθούν στα Χανιά προκειμένου να έχουν συναντήσεις με τοπικούς φορείς για θέματα που αφορούν τις υποδομές του νομού Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook