Τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου για τον ΒΟΑΚ και τα διόδια 

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο, ενώ συμμετέχει και ο Παύλος Πολάκης μαζί με τον συντονιστή της νομαρχιακής επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Κλαράκη.

Ο κ. Σπίρτζης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νομοθετήματα που εισήγαγε, ανατρέπουν τα εκλογικά αποτελέσματα χωρίς να ασχολούνται με τους δήμους. 

Αναφορικά με τον ΒΟΑΚ, ο κ. Σπίρτζης, τόνισε ότι “ο ΒΟΑΚ, θα γίνει έπειτα από τέσσερα χρόνια με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Υπάρχουν μελέτες και όχι σκίτσα για να προχωρήσουν οι εγκρίσεις περιβαλλοντικών όρων.

Ο ενιαίος διαγωνισμός για τον ΒΟΑΚ, σημαίνει δρόμος με μικρότερες διατομές χωρίς διαχωριστικό στηθαίο. Η επιβολή διοδίων δείχνει το νεοφιλελεύθερο, πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, που θέτει τα δημόσια έργα στην υπηρεσία των συμφερόντων και όχι των κοινωνικών αναγκών.Η υλοποίηση του έργου αναβάλλεται με αποκλειστική ευθύνη της ΝΔ.

Προβλεπουμε ότι θα κάνει κωλοτουμπα και θα ακολουθήσει τον δικό μας σχεδιασμό. Η κυβέρνηση χωρίς να έχει σχεδιασμό ακυρώνει τον προηγούμενο σχεδιασμό. Βαφτίζει ότι είχε γίνει μέχρι τώρα σκίτσα και ιδέες. Αυτά είναι πρωτοφανή! 59 χρόνια η ΝΔ κοροϊδεύει για τις υποδομές τον ελληνικό λαό και ειδικά τους Κρητικούς”.

Στην συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook