Οι δικαστές καταδίκασαν ερήμην, έναν άνδρα ο οποιος είχε σφάξει το σκύλο του το 2013 χωρίς να γνωρίζουν  ότι ήταν πλέον νεκρός

Μία υπόθεση που ξεπερνά τα όρια της φαντασίας, κλήθηκαν να εξετάσουν στο Εφετείο Χανίων, την Τρίτη 19 Ιουνίου, για την δολοφονία σκύλου από τον ιδιοκτήτη του με μαχαίρι κουζίνας, καταδικάζοντας έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν ήδη νεκρός! 

Ειδικότερα, το περιστατικό, συνέβη στις 25 Σεπτεμβρίου 2013, γύρω στις 5 τα ξημερώματα, στην περιοχή Πασακάκι, όταν οι γείτονες πετάχτηκαν έντρομοι από τα κρεβάτια τους λόγω  των τρομακτικών κραυγών ενός σκύλου.

Ένας  άνδρας,  είχε σφάξει το σκύλο του, με μαχαίρι από την κουζίνα του, με τους γείτονες να ενημερώνουν άμεσα τις Αστυνομικές Αρχές. Ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο με τρεις μαχαιριές στο λαιμό, ενώ την επόμενη ημέρα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο ίδιος στην απολογία του είχε δηλώσει, ότι ήταν υπό την επήρεια μέθης, με τους γείτονες να αναφέρουν ότι συχνά κακοποιούσε το ζώο ενώ είχε και επιθετική συμπεριφορά ακόμα και προς τους γείτονες του, όταν του έκαναν παρατηρήσεις. Στην πρώτη δίκη είχε κηρυχθεί ένοχος και καταδικάστηκε, ενώ υπέβαλε έφεση.

Ωστόσο, στην εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, ο δράστης δεν εμφανίστηκε, και καταδικάσθηκε ερήμην. Η ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή, ήταν αμετάβλητη, καθώς και η χρηματική ποινή 5.500 ευρώ, ενώ του επιβλήθηκε και  διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ. 

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, λίγες ημέρες αργότερα οι δικαστές ενημερώθηκαν ότι ο δράστης είχε πεθάνει εδώ και λίγο καιρό, από την επάρρατη νόσο!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook