Συγκλονισμένο είναι το Ηράκλειο από τον θάνατο του 22χρονου και τεράστια “γιατί” για την πράξη αυτοχειρίας του.

Πόνος, θλίψη και μεγάλα “γιατί” για το νεαρό Ηρακλειώτη που έφυγε για το μεγάλο ταξίδι χθες το πρωί στο νησί της Ρω. Ο Μάνος, που όλοι είχαν να λένε για ένα χαμογελαστό παιδί που πάντα είχε την όρεξη και την διάθεση να κάνει πλάκες με τους φίλους του, δεν έδειχνε ποτέ ότι θα μπορούσε να φτάσει σε αυτήν την πράξη. Κανένας δεν γνωρίζει τους λόγους της αυτοχειρίας του αφού ο 22χρονος δεν έδειξε ποτέ ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 

Αντιθέτως, όλοι είχαν να λένε για τον εύθυμο χαρακτήρα του και ότι επρόκειτο για ένα παιδί που πάντα ήταν με το χαμόγελο στα χείλη αλλά και την όρεξη να κάνει πλάκες με τους φίλους του. Μάλιστα, παρότι βρισκόταν σε ένα απομονωμένο νησί του Αιγαίου, στην Ρω, υπηρετούσε την θητεία του με άλλους Ηρακλειώτες και συνομίληκους του από το νησί όπου είχαν στενές φιλικές σχέσεις – πριν καν καταταγούν στον στρατό. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Πατρίς”, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού, συνταγματάρχη κ. Ψαρομιχαλάκη, «από τις μέχρι και χθες έρευνες δεν είχε γίνει γνωστός ο λόγος της αυτοχειρίας, ενώ δεν είχε βρεθεί κάποιο σημείωμα που θα εξηγούσε το τι ώθησε τον 22χρονο στην αυτοκτονία. Η πρώτη εικόνα που έχουμε από το διοικητή της μονάδας του, δεν φαινόταν να αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας ή να είχε περίεργη ή προβληματική συμπεριφορά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook