Η αστυνομία του Λας Βέγκας έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο

Βίντεο δείχνει έναν αστυνομικό να βγάζει τα χέρια του από το τιμόνι, να πιάνει το όπλο του και να πυροβολεί ένα αυτοκίνητο μέσα από το παρμπρίζ.

Αυτό συνέβη στο Λας Βέγκας όταν οι αστυνομικοί κυνηγούσαν δύο ύποπτους για το φόνο ενός 25χρονου στις 11 Ιουλίου, που πυροβολήθηκε πολλές φορές στο στήθος και πέθανε σε πλυντήριο αυτοκινήτων στην βόρεια πλευρά της πόλης. Ο 25χρονος Thomas Romero ήταν πατέρας ενός 5χρονου κοριτσιού.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας έδωσε στην δημοσιότητα το βίντεο που ο αστυνομικός φαίνεται να πυροβολεί μέσα από το παρμπρίζ του για να πιάσει του υπόπτους. Σε κάποιο σημείο ο αστυνομικός βγάζει και τα δύο του χέρια από το τιμόνι, ενώ το αυτοκίνητο κινείται, για να πυροβολήσει.

Ο 30χρονος Rene Nunez πυροβολήθηκε κατά την διάρκεια του κυνηγητού και συνελήφθη αργότερα ενώ ο 22χρονος Fidel Miranda πυροβολήθηκε από τους αστυνομικούς και πέθανε.

Και οι δύο ύποπτοι προσπάθησαν να διαφύγουν με τα πόδια μέχρι που ο 22χρονος πυροβολήθηκε από τους αστυνομικούς. Ο 30χρονος Nunez βρίσκεται στην φυλακή.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook