Συνάντηση το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, ανάμεσα σε παράγοντες του ΑΟΧ-Κισσαμικού και του Ερ. ΑΟΧ, με μέλη των “Blue Boys”.

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΟΧ “Blue Boys” εξέφρασε τους προβληματισμούς του για το θέμα του ονόματος της ομάδας, την προσέλευση του κόσμου και για το μέλλει γενέσθαι γενικότερα με την ομάδα.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Αντώνης Ροκάκης, διαβεβαίωσε τα μέλη των “Blue Boys” ότι από τη μεριά της ομάδας γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις και θα γίνουν ακόμη περισσότερες ώστε να αναφέρεται ως πρέπει το ΑΟΧ-Κισσαμικός σε αρμόδιους φορείς και σάιτ μεγάλης εμβέλειας.  Παράλληλα τόνισε ότι οι στόχοι της ομάδας θα είναι πρωταγωνιστικοί και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου για να επιτευχθούν.

Τα μέλη των “Blue Boys” άκουσαν με ικανοποίηση τα λεγόμενα του Α. Ροκάκη και δήλωσαν τη στήριξή τους και στη φετινή προσπάθεια.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

Ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη διοίκηση στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου μιλήσαμε εφ’ όλης της ύλης για τη χρονιά που πέρασε. Ο Σύνδεσμος μίλησε αυτοπροσώπως με τον κ. Αντώνη Ροκάκη σε πολύ καλό επίπεδο όπου του εκφράσαμε τους προβληματισμούς μας για Α) το θέμα του ονόματος, Β) την προσέλευση του κόσμου, Γ) τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα τελικά. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά ιδιαίτερα για το Σύνδεσμο, όμως μας διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας ότι θα μας βοηθήσει στο μέγιστο δυνατό, θα έχουμε μία καλή συνεργασία και ειδικά στο γήπεδο. Επίσης μας διαβεβαίωσε με σιγουριά για την επόμενη αγωνιστική σεζόν ότι θέτουμε τους υψηλότερους στόχους για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στην κατηγορία. Γιαυτό είδαμε ότι περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Η ομάδα τη φωνή μας και εμείς να χαρούμε με την πορεία της που αναμένεται εξαιρετική. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Α.Ο.Χανιά “BLUE BOYS” για ακόμη μια χρονιά δεν αφήνει μόνη της την ομάδα και θα παραμείνει δίπλα σε μία προσπάθεια να φτάσει η ομάδα της πόλης μας στην πρώτη θέση. Στηρίζουμε και καλούμε όλα τα Χανιά να κάνουν το ίδιο. 

Blue Boys – Σ.Φ.Α.Ο.Χανιά

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook